Nor spust Slovenca po jezu s kolesom
V zraku · buzz buzz

Primož Ravnika aka Figaro je nekdanji downhillovec in cross coutryijaš, danes pa navdušen freeride kolesar, ki adrenalin jé za zajtrk. Potem, ko je s kolesom pred meseci krotil 200-metrski plaz nad Belco (Vogel), se je zdaj s kolesom spustil še po 60-metrskem, kot hudič strmem savskem jezu (HE Moste) v soteski Kavčk pod Žirovnico (od koder tudi prihaja) in nato s hitrostjo več kot 70 km/h treščil v mrzlo vodo.

Oglejte si nor spust Slovenca Primoža Ravnika, ki se je s kolesom spustil po spolzkem 60-metrskem jezu v bližini Žirovnice na Gorenjskem. Že vi boste imeli pri ogledu srce v hlačah in samo predstavljajte si lahko, kaj se je godilo šele njemu, ko je s hitrostjo tudi preko 70 km/h drvel po skoraj navpičnem jezu proti precej plitkemu jezero (voda je tam samo občasno) in vanj treščil z vso silo.

PREBERITE ŠE: Popolnoma nor smučarski spust posnet s kamero

Z norim video posnetkom je Figaro vložil kandidaturo za GoPro-jevo nagradno tekmovanje v vrednosti 20 tisoč ameriških dolarjev. Se spomnite, ko ste imeli kot mulec (ali mula) s prijatelji kakšno noro idejo in ste rekli, da bi to storili za toliko in toliko denarja. Bi bilo 20 tisočakov za tole dovolj? Dvomimo! Medtem pa Figaro že obljublja, da se vrnil z novimi drznimi podvigi.

Parodija na slike velikih slikarjev Zabavni kolaži z Mona Lizo in drugimi karakterji iz slavnih umetniških del velikih slikarjev PicMonkey Collage Instagram račun punčke Barbie kot parodija na “hipstersko” življenje Neverjetna podobnost Neverjetne podobnosti, ki vas bodo nasmejale do solz Man and woman waiting to enter a job interview So naši sodelavci v veliki večini moški? Punce, s tem ogrožamo naše zdravje! · ·