Novi Volvo XC60
Utrip mesta · mobilno

Za ljubitelje švedske blagovne znamke je novi Volvo XC60 po vsej verjetnosti avtomobil, ki so ga dolgo časa pričakovali in je vsekakor izpolnil vsa pričakovanja. Je preprosto toliko drugačen, da izstopa.

Volvo XC60 je bil v prejšnji generaciji najbolje prodajan luksuzni športni terenec v Evropi in je tako predstavljal 30 odstokov celotne prodaje te znamke. Če želi nova generacija nositi to breme, mora biti preprosto odlična. Še bolj pomembno – ljudje morajo vedeti, zakaj je odlična.

Tudi zato, ker morajo ljudje vedeti in slišati, kako dober je novi XC60, so pri Volvu zavihali rokave in nam avtomobil predstavljajo iz prve roke. Skozi podrobno 8-minutno predstavitev nas bo namreč vodil sam produktni vodja Hans Nilsson. V svetu, kjer je glamurja in blišča včasih celo preveč. Več kot osvežujoče in originalno. Torej …, prisluhnimo Hansu.

Galerija slik: novi Volvo XC60

Novi Volvo XC60Odpri galerijo
cover-autohome AUTOHOME – Safari strešni šotor za MINI Countrymana cover-aston-martin Zakaj je Aston Martin priredil ples, vreden kar 83 milijonov dolarjev? Terensko vozilo SHAMAN SHAMAN – najbolj neobičajno vozilo, s katerim lahko greste na konec sveta cover-seat-mini To je pet najbolj čudaških poklicev v avtomobilski industriji