Otrok, ki zaspi na ukaz
V zraku · buzz buzz

Majhni otroci v dom prinesejo mnogo neprespanih noči. Večerna rutina lahko traja ure in ure. A v nasprotju z večino staršev ta oče s tem nima težav. Svojega otroka lahko namreč uspava na ukaz! Kaj bi dali mnogi, da bi imel tudi njihov otrok to ‘funkcijo’. To enostavno morate videti!

Vaš otrok zvečer nikakor ne zaspi? Slišali smo že za veliko nenavadnih načinov, kako uspavati majhnega otroka, od voženj z avtomobilom do sedenja na sušilnem stroju. Naloga je včasih težja, kot se v resnici zdi. Toda ne za tega očeta, ki lahko svojega otroka uspava na ukaz.

PREBERITE ŠE: Popolna mama skozi oči majhnih otrok in mamic

Ta namreč zaspi še v istem trenutku, ko mu da ‘dovoljenje’. ”Ko bi bil tudi moj tak!” si zdaj mislil marsikateri neprespani starš.


Maslene skulpture Hedley Wiggan – umetnik, ki ustvarja iz masla Mokri listi knjige Trik, s katerim preprečimo gubanje in sprijemanje mokrih listov knjige Upokojeni raketoplan Atlantis Ekskluziven vpogled v prostore ameriške vesoljske agencije Nasa Vladarski izzivi Gladkega bančništva Nove KBM Flisarjevi brki ponovno na preizkušnji · ·