Present spray
V zraku · buzz buzz

Present spray je troblja na stisnjen zrak, ki ustvari značilen predirljivi zvok sirene. Pripomoček, ki ga je ”izumil” komedijantski dvojec Tripp in Tyler, vam bo izboril popolno pozornost ljudi, ki vam jo ne posvečajo, ker so (neupravičeno) zamoteni z drugimi stvarmi. Ja, pametne naprave, vas gledamo! In čeprav spominja na navijaško trobljo, je namenjena samoobrambi. Pred ljudmi brez manir.

Present spray ustvari oglušujoč zvok, ki smo ga sicer najbolj vajeni s športnih prizorišč. Trobljo uporabite tedaj, ko ste izgubili zainteresiranost družbe, saj učinkovito odžene nepozorost. Resda gre za krut način, a edino tak nekatere zares izuči. Vse prevečkrat se namreč že zgodi, da so ljudje sicer prisotni, a ne prisebni, največkrat zaradi tega, ker za njihovo pozornost tekmujemo s pametnimi napravami, ki učinkovito plenijo pozornost. S Present spray trobljo vas bodo ti končno poslušali in se vedli, kot piše v bontonu.

Sicer pa Present spray ni uporaben zgolj med kramljanjem, tudi pozornost otrok boste lažje pridobili, ko bodo npr. prikovani pred zaslon, večerja pa se bo že hladila na mizi.

PREBERITE ŠE: Streetart umetnik Levalet: Komični grafiti na pariških ulicah

Naj opozorimo, da gre zgolj za šalo. A kot vemo, je v vsaki šali nekaj resnice. No v tej jo je ogromno, res pa, da lahko uberete malo bolj blag način, sicer se zna zgoditi, da bodo vaši poslušalci oglušeli. In potem vas ne bodo poslušali, pa če imate Present spray ali ne.


Grafit Streetart umetnik Levalet: Komični grafiti na pariških ulicah Untitled-1 Kakšne ljubezenske SMS pošiljajo fantje svojim puncam? Valentinova čestitka Izvirne valentinove čestitke, ki so jih oblikovali oblikovalci za geeke cover-mars Ko bom umrla na planetu Mars: znani trije kandidati za potovanje na rdeči planet ·