Screen Shot 2015-03-09 at 16.06.45
Utrip mesta · mobilno

Subaru se je spomnil zanimive PR kampanje, kjer so v urbano središče postavili novo športni model WRX STi. Tega so odeli v posebno nano barvo, ki deluje, kot da avto navidezno spreminja barvo.

Subarujevci so prebivalce mirnega mesta dodobra potegnili za nos, ko so na eno od ulic z veliko mimohodnega prometa postavili 50 tisoč evrov vrednega športnika - subaru WRX STi. Kot da že ta sam po sebi ne privlači dovolj pogledov mimoidočih, pa so tega odeli v posebno nano barvo in (bojimo se da) z določeno mero posebnih efektov dosegli učinek spreminjanja barve.

So pa določene mimoidoče, kot na primer starko proti koncu videa, tudi dodobra prestrašili. Ne glede na vse pa se zdi, da bi lahko s posebnimi efekti in dobrim “castingom” za nos potegnili predvsem nas, gledalce tega videa. Nikoli se ne ve.

Rolls Royce Phantom Serenity ni prav nič fantomski. Rolls-Royce Phantom Serenity – posebnež z estetsko dovršeno notranjostjo Aston Martin DBX Aston Martin DBX: Vizija britanske prihodnosti razreda GT Koenigsegg Regera Koenigsegg regera ima pod kolesi za 1.800 vrancev moči in hitrosti Suzuki iM-4 Suzuki iM-4 in iK-2: naslednik Jimnyja in novi mestni malček