VR igra The Climb
V zraku · tehnologija

Vas je strah višine? Potem je VR-igra The Climb vaša nova najhujša nočna mora! Virtualna igra plezanja je namreč tako realistična, da bo navdušila tudi prave plezalce! Na voljo je za VR-očala Oculus Rift.

Do zdaj smo se navduševali nad detajlno grafiko računalniških iger, ki pa s pojavom navidezne resničnosti in VR-očal dobivajo nove razsežnosti. Uporabniška izkušnja je postala še boljša in še bolj realistična, celo tako zelo, da nekateri ne znajo več ločevati med resničnostjo in virtualnostjo (glej: Dekle se ob igranju VR-grozljivke povsem zlomi!).

Lep primer je Crytekova VR-igra The Climb, ki nam v razburljivem napovedniku demonstrira, kaj pomeni plezati s pomočjo očal za navidezno resničnost. Da je izkušnja karseda resnična, ob morebitnem padanju doživljamo občutek prostega pada in ob padcu omedlimo. Prav tako med plezanjem odsvetujemo pogled navzdol, ker boste tvegali pojav vrtoglavice! Tako resnično, da je že kar grozljivo!

PREBERITE ŠE: Trend: navidezna resničnost – tehnološki trend leta 2016

VR-igra The Climb je že v prodaji, in sicer ekskluzivno za VR-očala Oculus Rift.

Plezanje v Alpah:

Samozadostni polnilec Bioo Lite Bioo Lite – polnjenje telefona s pomočjo sobne rastline Android vs. iOs 10 razlogov, zakaj je iPhone (iOS) boljši kot Android Pametno kolo Le Syvrac Prvo pametno kolo na svetu s sistemom Android Prodaja Appla strmoglavila Auč! To se je Applu zgodilo prvič po 13 letih! · · ·