Vrtanje luknje v iPhone 7
V zraku · buzz buzz · V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Zakaj ljudje vrtajo luknjo v iPhone 7? Čeprav je iz posnetka več kot razvidno, da trik ne deluje, pa obupani uporabnika novega iPhona nasedajo potegavščini YouTubovega uporabnika TechRex, ki je nedavno objavil posnetek, kako izdelati 3,5-milimetrski priključek za slušalke, ki ga je, kot vemo, Apple pri iPhonu 7 odstranil.

Čeprav bi moralo biti vsakomur jasno, da ni pametno vrtati luknjo v ohišje modela iPhone 7, ljudje, očitno obupani, ker jim je Apple odvzel klasičen priključek za slušalke, to vseeno počno. Vse skupaj je zakrivil TechRex, potem ko je na YouTubu objavil posnetek, v katerem v ohišje iPhona 7 na mestu, kjer je bil nekoč priključek, z vrtalnikom izvrta 3,5-milimetrsko luknjo, vanjo vstavi klasičen kabel za slušalke in začne predvajati glasbo.

PREBERITE ŠE: Bazen iz Coca-Cole in jacuzzi z bomboni Mentos

Čeprav je več kot očitno, da zadeva ne deluje in da se za ohišjem ne skriva 3,5-milimetrski priključek ter da slušalke že lahko priključite, a običajno za ceno nedelujočega iPhona, pa so številni nevedni lastniki v iPhone vseeno zvrtali luknjo in se pozneje pritoževali, da zadeva ne deluje. D’oh!, bi rekel in se po čelu udaril Homer Simpson.

Kaj se zgodi, če daste iPhone 7 v mikorvalovno pečico?


Smrdljivka Arum Titan Titan Arum – vzcvetel je največji cvet na svetu, ki smrdi po truplu Dimljenke Stevena Spazuka Umetnik Steven Spazuk riše z ognjem! Koliko časa ženske in moški  porabijo za iste reči? Časovna primerjava: koliko časa moški in ženske porabijo za iste vsakdanje stvari? cover-letalska-karta-casey-neistat Tako je videti let v prvem razredu, ki je vreden kar 18.705 evrov · · · ·