Zvezdniki, ki so zavarovali svoje dele telesa.
V zraku · buzz buzz

V svetu šovbiznisa, filmske industrije in tudi športa je nemalo zvezdnikov, ki so se odločili, da bodo zavarovali svoje najbolj znane dele telesa, torej dele, ki jim nesejo zlata jajca. Ledino je orala Dolly Parton, verjetno pa vsem na misel prva pride Jennifer Lopez, ki je zavarovala svojo slavno ritko. Omenjeni dve pa še zdaleč nista osamljena primera, namreč tudi številni drugi zvezdniki in zvezdnice so za bajne vsote zavarovali svoje najbolj znane dele telesa.

Seveda smo vsi ali pa nas je vsaj večina nezgodno zavarovanih, toda v svetu slavnih veljajo drugačna pravila. Tam ni nič nenavadnega, če si dodatno zavaruješ zgolj posamezen del telesa- oprsje, noge, zadnjico, celo nasmeh (čeprav ne vemo kaj točno to pomeni – Julia Roberts?).

PREBERITE ŠE: Bitch I’m Madonna – izobilje zvezdnikov v novem Madonninem videospotu

Zvezdniki in njihovi sponzorji pač nič ne želijo prepuščati naključju, zato ne preseneča, da dele telesa, ki jim režejo kruh, zavarujejo za bajne vsote. Poglejte, za kakšne denarce so nekateri zvezdniki zavarovali svoje najbolj dobičkonosne dele telesa.

Opazite "nagca" na fotografiji? Filippo Ioco: opazite gole ljudi na slikovitih fotografijah pokrajine? PicMonkey Collage1 15 najlepših Playboyjevih zajčic in “plejmejtk” vseh časov Falični sladoled Play J Play J – nenavadni sladoled v obliki falusa Valentine Thomas - lovka s harpuno Valentine Thomas – seksi lovka s harpuno, ki je postala spletna senzacija ·