fbpx

Vroči popusti tedna: Amazon Prime Day 2020 je končan, a popusti še vztrajajo!

Zagotovite si odlične izdelke bo znižanih cenah!

Nakupovalnega praznika Amazon Prime Day 2020 je resda konec, a hudi popusti še ostajajo! Izdelki, kot so telefoni, ure, tablice, sesalniki, so znižani tudi za 170 evrov!

Upamo, da ste znali izkoristiti Amazon Prime Day 2020 in tako dobili odlične izdelke za nore cene! Čeprav je uradno tega nakupovalnega praznika konec, še vedno ostaja nekaj vročih “dealov”, ki bi jih bilo škoda prezreti. V nadaljevanju boste našli nekaj preostalih ponudb, kjer boste na res dobrih izdelkih prihranili tudi do 170 evrov!

Prenosnik Apple MacBook Air (13”) – znižan za 170 evrov

Če si strogo želite MacBooka, potem je Air 2020 najugodnejši model. Gre namreč za večnamenskega zmagovalca, ko gre za povprečnega uporabnika, ki prenosnik uporablja za sestavljanje dokumentov v Wordu, gledanje filmov in vsakodnevne opravke okoli spletne pošte.

Prenosnik Microsoft Surface Pro 7 – znižan za 170 evrov

To je brez dvoma najboljši Microsoftov hibridni tablični računalnik/prenosnik. Ponuja procesor i5, 16 GB RAM-a, 256 GB SSD-diska in pa priključek za USB-C.

Pametni telefon Samsung Galaxy A51 – znižan za 98 evrov

Samsung Galaxy A51 odlikuje zmogljiva baterija, ki bo vedno v koraku z vašim aktivnimi življenjskih slogom, pametnejša kamera, ki vam bo pomagala zajeti svet, kot ga vidite, in brezkončni O-zaslon, ki omogoča popolno vizualno izkušnjo. Več o telefonu na tej povezavi.

Sesalnik Ecovacs Deebot Ozmo T8 – znižan za 79 evrov

Gre za sesalnik, ki omogoča sesanje in brisanje tal. Dobro prepozna ovire, omogoča pa tudi, da mu prilagodimo zemljevid tako, da mu na njem narišemo virtualne meje, določimo območja in nadstropja. Ima tudi mikrofon in kamero, ki podpira Wi-Fi, ki jo lahko po želji usmerjate. Na voljo je tudi aplikacija.

Apple Airpods Pro – znižane za 73 evrov

Slušalke AirPods Pro slovijo po svojem kakovostnem zvoku in zmožnosti odpravljanja hrupa. Če ste iskali odličen par ušesnih slušalk, ki se bodo lepo povezale z vašim iPhonom ali iPadom, je to zelo dobra izbira. Več o slušalkah na tej povezavi.

Brezžična miška Logitech G903 – znižana za 54 evrov

Visokozmogljiva brezžična miška s povezavo Lightspeed ima izboljšane optične senzorje (DPI od 200 do 12.000) in nikakor ne razočara. Idealna je za “gejmerje” saj ima odzivni čas le 1 ms. Polnite jo lahko prek USB-ja s sistemom Powerplay USB (ta je na voljo ločeno). Nastavljiva postavitev gumba vam omogoča, da miško prilagodite za desničarje/levičarje.

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon Business

Izdelke, predstavljene v tem zapisu, lahko takoj kupite na Amazon.de, brez DDV-ja – davka na dodano vrednost! V kolikor se na Amazon registrirate kot poslovni uporabnik in ste v Sloveniji davčni zavezanec za DDV.

REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Moška jakna Marmot – znižana za 44 evrov

Inovativna in lahka moška jakna s polnilom iz gosjega perja/puha je brez dvoma zvesti spremljevalec v zimskih dneh, ko se temperature spustijo pod ledišče. Idealna je tudi za pohodništvo v visokogorje. Jakna je vodoodporna.

Tablica iPad Mini 64 GB – znižan za 40 evrov

Apple iPad Mini je izjemno priročna tablica, primerna za potovanja, za manjše roke ali za pisanje in risanje, saj ima podporo za pisalo Apple Pen. Več o tablici na tej povezavi.

Sesalnik iRobot Roomba 971 – znižan za 39 evrov

To je sesalnik, idealen za lastnike kosmatih domačih ljubljenčkov. Učinkovito namreč pobira dlako s tal, saj pri tem uporablja dve večnamenski gumijasti krtači in petkrat večjo moč sesanja. Za lažje upravljanje je na voljo tudi aplikacija.

Akcijska kamera GoPro Hero 8 Black – znižana za 34 evrov

GoPro Hero8 Black prihaja z drugo generacijo že tako dobre stabilizacije posnetkov HyperSmooth 2.0, ki deluje pri vseh ločljivostih. Izboljšana je tudi filtracija odvečnega šuma pri snemanju zvoka, poenostavljen pa je tudi način montiranja kamere na različna držala. Več o kameri na tej povezavi.

Mikrofon Razer serije X – znižan za 27 evrov

Če ste naveličani slabega mikrofona na slušalkah ali vgrajenega mikrofona v prenosnik, je morda čas za nadgradnjo. Mikrofon se priključi prek USB-ja in stoji na podstavku – odlično deluje, ko igrate igre, ko snemate podcaste ali pa preprosto uporabljate Zoom.

24-inčni monitor BenQ – znižan za 24 evrov

Dokaj standarden 24-inčni LED-monitor, ki pa ima na spletu zelo dobre ocene! Prihaja z ločljivostjo Full HD, ergonimičnim dizajnom in pa tehnologijo za varovanje vašega vida (Brightness Intelligence).

Ura Apple Watch serije 3 – znižana za 19 evrov

Serijo 3 priporočamo že tri leta in se še kmalu ne bomo ustavili. Seveda ne boste dobili vseh novih funkcij, vendar je to še vedno ena najboljših pametnih ur/sledilcev aktivnosti za športnike in vse, ki se radi gibajo ter skrbijo za svoje zdravje.

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon Business

Izdelke, predstavljene v tem zapisu, lahko takoj kupite na Amazon.de, brez DDV-ja – davka na dodano vrednost! V kolikor se na Amazon registrirate kot poslovni uporabnik in ste v Sloveniji davčni zavezanec za DDV.

REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Kaj je Amazon Prime?

Amazon Prime je članstvo pri največjem trgovcu na svetu, ki avtomatično omogoča izjemne nakupne priložnosti. Slednje so povezane z velikimi popusti (Amazon Prime Day) in velikokrat brezplačnim hitrim pošiljanjem izdelkov. Poleg tega obstajajo tudi posebne dnevne ponudbe (Lightning Deals), kjer se na dnevni ravni v vseh kategorijah pojavljajo ekskluzivne ponudbe z izjemnimi popusti, seveda rezervirane le za člane Amazon Prime. Vendar Amazon Prime ne pomeni le posebnih nakupnih ugodnosti. S članstvom v Amazon Prime dobite tudi dostop do ene največjih knjižnic filmov in serij na svetu, Amazon Prime Video. Če radi prebirate knjižne uspešnice, boste s članstvom pridobili še možnost dostopa do Prime Reading, ki predstavlja mesečno izbiro na največji svetovni knjižni polici.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!