Yamaha Tritown: odpravlja napake običajnih eskirojev

Zadnjič posodobljeno: :

Električni skiro je postal urbana stvarnost. Vidimo jih praktično povsod. A so zaradi svoje zasnove relativno nevarno prevozno sredstvo. To so spoznali pri Yamahi in tako s konceptom Tritown predstavljajo prihodnost električnih skirojev.

Skiro, ki je varen – a hkrati zabaven. Rešitev je kakopak v trikolesnem sistemu, ki je v samem načinu dosti bolj podoben kolesarskemu ravnotežju in tako varnejši. Tritown zaradi svoje zasnove omogoča, da uporabnik tudi na križišču ne stopi iz skiroja, vse dokler ne doseže svojega cilja. Baterija ima moč 380 Wh in poganja precej močan 500-vatni motor.

Ker zakonodaja na področju e-skirojev ni globalno definirana, je njegova hitrost omejena na 25 km/h. Zaradi rabe ogljičnih vlaken je lahek in izjemno kompakten. Yamahin projekt je pripravljen za proizvodnjo in govorice so vse glasnejše, da ga bomo v zelo podobnem izgledu na naših cestah ugledali v dobrem letu dni.

Galerija slik: Yamaha Tritown

Dodatne Informacije

Več informacij:
yamaha.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
iPhone 12: izbor najboljših zaščitnih ovitkov in dodatkov (2020)