Zdaj lahko bivate v hiši iz filma Ex-Machina
Utrip mesta · arhitektura · Utrip mesta · destinacija

Odličen psihološki triler Alexa Garlanda iz leta 2015 Ex-Machina je svoj vtis poleg odlične igralske zasedbe pustil tudi s prizoriščem, v katerem se je odvijala napeta zgodba. Hiša, v kateri se dogaja večina prizorov, je za vsakega, ki si je film ogledal, nepozabna. In zdaj lahko bivate v hiši iz filma Ex-Machina.

Za vse ljubitelje arhitekture in odličnih filmov imamo dobro novico: zdaj lahko bivate v hiši iz filma Ex-Machina. Ta neverjetno fotogenična hiša je v času, ko je ne uporabljajo slavni hollywoodski režiserji za svoje uspešnice, hotel na Norveškem. Odprta je za vse, ki si želijo tam prenočiti, cene pa so v resnici smešno nizke – za noč v hiši iz filma Ex-Machina boste odšteli slabih 150 evrov. Hotel vključuje tudi savno in zunanji bazen, za dodatnih slabih 50 evrov pa vam postrežejo z gurmansko večerjo. Fotografije tega čudovitega hotela si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

PREBERITE ŠE: KODA: betonska mikro hiša, ki je lahko kadarkoli, kjerkoli

Kdo si ne bi želel preživeti noči tukaj?Odpri galerijo

hotel rovinj Spirito Santo Palazzo Storico: luksuzni hotel v Rovinju v lasti Slovencev Plans Matter: "airbnb" za navdušence nad arhitekturo Plans Matter: airbnb za navdušence nad arhitekturo KODA-house-by-Kodasema-17 KODA: betonska mikro hiša, ki je lahko kadarkoli kjerkoli Arctic Bath: plavajoči hotel na Švedskem Arctic Bath: plavajoči hotel na Švedskem · · · · ·