kari_8
4. feb
V zraku · dan za

Praznik začinjenih jedi prinaša pet nagrajenih kuharskih mojstrov britansko-bangladeškega porekla po izboru revije Curry Life Magazine.

do
Hotel Park, Ljubljana
Aleš Glavan
Cena tečaja je 35 evrov, Cena kosila in večerje še ni znana.

Že tretje leto zapored se v Ljubljano vrača Festival britanskega karija. Pet vrhunskih kuharjev, ki jih je revija Curry Life Magazine posebej izbrala za predstavitev najboljšega britanskega curryja, bo pripravilo 50 novih in tradicionalnih kari jedi, vključno s svetovno znano piščančjo različico tikka massala ter jedema jalfrezi in balti. Kuhali bodo Abul Monsur iz restavracije Taj Cuisine, Soyful Alom iz restavracije Signature Viceroy, Kaysar Ahmed iz Zeere, Allam Shah Ullah iz restavracije Cutlers Spice in Altaf Hussain iz Yuva Fusion Cuisine. Pa ne le, da bodo obiskovalci lahko pokušali jedi omenjenih mojstrov, pod njihovim vodstvom se bodo na kratkem kuharskem tečaju tudi sami lahko naučili pripravljati avtentične karije.

Odpri galerijo
Praktični nasveti za pridne otroke_1_Boštjan Lah 1. februar, 2014 Predstava: Praktični nasveti za pride otroke Raperski dvojec Tropski & Nite, ustvarjajoč svojevrsten glasbeni stil. 31. januar, 2014 RAPETEK 99: Wudisban Records Fantasea-fuji-3D-W3 30. januar, 2014 Sprehodi pod morjem – 6. mednarodni festival podvodnega filma in fotografije IMG_5828 29. januar, 2014 Sejmi okusov prinašajo nove trende in novosti · · · ·