jeremy-banks-Z9q18W0cZBs-unsplash
V zraku · odnosi

Ko sta že dlje časa skupaj, se ljubezen skrije v čisto običajne trenutke. A to le pomeni, da je postala globlja.

Zaljubljenost počasi izgine in ljubezen se začne pojavljati v drugačnih oblikah. Če verjamete ali ne, skriva se v preprostih “dolgočasnih” trenutkih. In kateri so to?

Svetujeta si pri službenih zadevah. Pregledate pomembno e-sporočilo, preden ga pošlje svojemu nadrejene mu, ali preberete dopis, ker partnerju želite, da je uspešen na poslovnem področju. Za nekoga morda “dolgočasno”, ampak vse to je narejeno iz ljubezni.

Skupaj izbirata pohištvo. Konec tedna načrtujeta nakup omare in se odpravita v šest trgovin, da se prepričata, da sta našla najboljšo različico.

Skupaj se odločita, s katero barvo bosta pobarvala stene. Pregledata vse mogoče odtenke. Ob tem se neskončno zabavata. Po dveh urah “umirata” od smeha, saj sploh ne vesta več, katera barva je katera, saj so že vse iste.

Skupaj nakupujeta rastline. Želita nekaj drugačnega, eksotičnega, hibiskus ali sivko? Nikoli si niste mislili, da boste kdaj ves popoldan preživeli s svojim partnerjem na oddelku rastlin.

Skupaj gledata najljubšo oddajo na televiziji. Ni moja, tvoja, ampak najina oddaja.

Preživljata večere drug z drugim. Uživata v objemu doma in ne nekje, v slabo osvetljenem lokalu, kjer morata kričati drug na drugega, da se sploh slišita.

Spuščata vetrove drug pred drugim. Bolj čudno kakor dolgočasno, ampak to pomeni določeno stopnjo ugodja. Če je ljubezen močna, vetrovom preprosto pustite, da gredo svojo pot. :)

Celo uro se pogovarjata o knjigi, članku, ki sta ga oba prebrala.

Načrtujeta konec tedna brez čiščenja. Sobota je za potepanje. Nedelja pa za uničevanje prahu. Ne obremenjujeta se s čistočo.

Razdelita si opravila. On pobriše tla, ona lika.

Ko sta preutrujena za seks, zaspita ob dokumentarnem filmu ali katerikoli drugi oddaji, brez slabe vesti.

Ne moreta se odločiti, kaj bi večerjala. Mislimo, da se tu najde večina parov, kajne?

Ne obremenjujeta se, če stanovanje ni brezhibno pospravljeno, ko prejmeta nenapovedan obisk.

Skrbita drug za drugega, če kdo izmed vaju zboli. Skuhata čaj. Pogrejeta juho.

Imata vsak svoj čas in prostor zase. On igra tenis. Ona odide na pilates. On preživi konec tedna s prijatelji. Ona s prijateljicami na delavnici za osebno rast.

Skupaj nakupujeta oblačila. In potem čakate v garderobi, ko pravi, da je videti grozno, in se noče pokazati. Ko se vam le pokaže, iskreno poveste, da je videti odlično. To je ljubezen.

Odločita se, katero posteljo bosta kupila za psa. Oba se strinjata, da potrebuje nekaj udobnega in seveda takšnega, da se ujema z drugo opremo v stanovanju.

Skupaj načrtujeta dopust. On išče ugodne letalske vozovnice. Ona rezervira prenočišča. Kam, kdaj, kje, je skupno raziskovanje, ki vodi v nepozabno potovanje.

Natisnete fotografije, da zapolnite tiste prazne okvirje za slike, ki ste jih dobili od nekoga za darilo. Kdo še tiska fotografije? Ljudje, ki ljubijo drug drugega in vse ostale družinske člane, otroke, psa, mačko …


jennifer-lopez-jane-fonda-monster-in-law-1556817668 Tast in tašča iz pekla: 7 znakov, da sta strupeni osebnosti timothy-barlin-DsD0FSQMOgI-unsplash Ne dovolite, da hodijo po vas: 9 načinov, kako se postaviti zase v vsaki situaciji azamat-zhanisov-njOqCnxRuyQ-unsplash Tako se zaljubi močna ženska! sex-and-lucia 30+ stvari, ki jih med seksom nikoli ne bi smeli narediti! · ·