PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda

Na modnih blogih smo zasledili 5 modnih konstant, superg, ki se pridno in redno pojavljajo na fotografijah stylingov modnih navdušenk povsod po svetu.

Superge že nekaj modnih sezon kraljujejo modnim kolekcijam mnogih svetovno priznanih modnih hiš. Ljubijo jih modne blogerke, urednice in ostale ljubiteljice mode ter modnega poigravanja, kar je jasno razvidno, v kolikor se sprehodimo po ulicah svetovnih metropol ali pa nekaj časa posvetimo opazovanju dogajanja na modnih blogih. Trendseterke popularnih športnih copat še zdaleč ne nosijo zgolj v kombinaciji s športnimi oblačili, ampak jih umetelno vnašajo v zanimive kombinacije z drugače izredno femnilnimi in elegantnimi modnimi kosi, pa tudi takšnimi, ki spominjajo na moško garderobo. Med 5 najbolj priljubljenih športnih copat, ki so jih trendseterke oklicale za najbolj modne letošnjega leta, so se uvrstile “superge” znamk:

1. New Balance

Superge New Balance so na pravem modnem pohodu!

2. Vans

Športni copati Vans predstavljajo klasiko, ki bo vedno “in”.

3. Adidas

Trenutno je izredno moden Adidasov model Stan Smith.

4. Nike

Športne copate znamke Nike lahko nosimo na 101 način. Še posebej so nam všeč modeli Roshe.

5. Converse

All Starke nas nikoli ne pustijo na modnem cedilu.


02 10 stvari, ki niste vedeli o svojih najljubših trgovinah CA_LAY_xmas_celebration_FB-SocialAd_1200x628 Božič je lepši skupaj s praznično kolekcijo C&A Tek za modnimi trendi Kako nositi športne superge-S.Yarhi-Street-Style-TFW-22-textstyles.ca Trend: Kako nositi športne superge 55-letni slavik je najbolj moden brezdomec v ukrajini - homeless-slavik-street-fashion-photography-yurko-dyachyshyn-3 55-letni Slavik je najbolj moden brezdomec v Ukrajini · · · ·