tropske vile airbnb
Utrip mesta · destinacija

Glede na letošnjo mrzlo in dolgo zimo že komaj čakamo poletje. Da ne boš zamudil kakšne odlične priložnosti, je pomembno, da že nekaj mesecev pred dopustom načrtuješ svoj oddih. V članku smo pripravili nekaj idej, kam lahko odpotuješ. Ogledaš si lahko 6 top tropskih vil, ki jih lahko najameš in v njih brezskrbno uživaš.

To je 6 tropskih vil, ki jih lahko najameš.

Filipini

Ta luksuzna sodobna vila je na Filipinih. Ima izjemen razgled na turkizno morje, ki se najlepše vidi iz zunanjega bazena. Arhitektura vile omogoča sprostitev v popolnem miru.

Tajska

Ta luksuzna vila na Tajskem je eden izmed tistih prostorov, ki ga človek ne želi in ne želi zapustiti. Ima zaseben bazn, čudovito dnevno sobo ter je dovolj odmaknjena od vsakodnevnega hrušča.

Tajska

Če želite nekoliko manj luksuzno različico tropske vile na Tajskem, lahko obiščete tudi to simpatično vilo, ki lahko gosti do pet ljudi. Vila ima zaseben bazen, od morja pa je oddaljena le dobrih 5 minut vožnje. Ne pozabite spakirati svojih kopalk!

Panama

Te čudovite hiše, zgrajene nad vodo, vas bodo prepričale, da je Panama verjetno še bolj »hot« destinacija kot Maldivi. Glava prednost te vile pa je zagotovo čudovit pogled na modrino karibskega morja.

Mehika

Čudovita vila v Tulumu je le nekaj minut oddaljena od belih peščenih sipin. Nastani lahko do sedem ljudi, s katerimi si boste delili zaseben bazen in kuhali večerje v vrhunsko opremljeni kuhinji.

Grčija

To vilo pogosto najamejo za snemanje filmov – in ni treba dolgo opazovati slik, da nam je jasno, zakaj. Kričeča mešanica rožnate in modre vam bo zaposlila vidni čut za precej dolgo časa. Vila vključuje zasebni jacuzzi.

Mehika

Ta vila v Mehiki s šestimi spalnicami spominja na luksuzno stanovanje iz kakšnega hiphoperskega videospota. Locirana je na vrhu hriba, zaradi česar se ponaša s čudovito panoramo.

19535343_230672690776883_1143757925592858624_n Top 13: najbolj osupljivi bazeni na svetu shutterstock_519804553 To nam stevardese vselej zamolčijo Finn Lough Bubble Domes Finn Lough Bubble Domes: eksotične počitnice v ‘mehurčku’ ezgif.com-webp-to-jpg (2) Prvi luksuzni hotel se v vesolju odpira leta 2021 · · · · ·