GoPro Hero+ LCD
V zraku · tehnologija

GoPro Hero+ LCD se nahaja v sendviču modela Hero in Hero4 Silver, ki velja za ”pionirja” zaslonov na dotik pri akcijskih kamerah GoPro. Če vam je slednja predraga je to odličen kompromis glede na kakovost in ceno, saj je kljub nižjemu rangu izjemno sposobna. Kot že ime pove, stavi na vgrajen LCD zaslon na dotik, ki omogoča karseda enostavno upravljanje kamere in pregledovanje zajetih posnetkov.

Kamera GoPro Hero+ LCD je tako kot vstopni model Hero integrirana v obstojno vodotesno ohišje (vodoodporna do globine 40 metrov), a s to razliko, da prihaja z LCD zaslonom na dotik, ki bo poskrbel, da nič več ne bo izpadlo iz kadra. Polega tega omogoča snemanje 1080p60 ter zajemanje 8 MP slik pri 8 slikah na sekundo, kar je nekoliko več kot pri Heru, ki ima zmožnost snemanja 1080p30 in 720p60 videa ter zajemanja 5MP slik pri 5 slikah na sekundo.

PREBERITE ŠE: Google, GoPro, naprava s 16 kamerami in navidezna resničnost v 3D

Kamera ima vgrajen Wi-Fi in Bluetooth, ki dovoljujeta, da pametni telefon uporabljate kot daljinec, kot medij za predvajanje žive slike, lahko pa tudi za urejanje in deljenje posnetkov na družbena omrežja in drugam. Na voljo bo od 7. junija 2015 dalje po preračunani ceni 270 evrov.

maxresdefault Google predstavil Android M Tempescope Tempescope – naprava, ki fizično prikaže vremensko napoved Wurstify ali vsi smo Conchita Wurst. Wurstify – razširitev za Chrome, ki ljudem dodaja brado Conchite Wurst mTABLET - slovenska medicinska naprava, ki bo pospešila digitalizacijo zdravstva. mTABLET – slovenska medicinska naprava, ki bo pospešila digitalizacijo zdravstva · ·