Copyright Thibaud Chevalier @ Continental Productions
Sponzorirano · V zraku · buzz buzz

Tako kot prstni odtis ali snežinka smo vsi edinstveni. Sestavljajo nas številne male stvari, ki pa veliko govorijo o tem, kdo smo. Pogosto mislimo, da so naše izbire povsem naključne – zdi se nam, da nam je popolnoma po naključju všeč neka dotična sladica, da nam je popolnoma po naključju všeč neka pasma psa ali pa da se v določenem položaju vožnje počutimo daleč najbolj udobno.

Medtem ko se te stvari na prvi pogled res zdijo nesmiselne, dejansko razkrijejo nekaj zelo intimnih stvari o tem, kdo resnično smo. Ste na primer vedeli, da barva vašega avtomobila razkriva vašo osebnost? Pravzaprav lahko deluje kot “psihološka bližnjica”, ki izraža našo željo o tem, kako si želimo, da bi svet gledal na nas. Čeprav lahko drugi dejavniki, kot so trendi, blagovne znamke in modeli, vplivajo na barvo, ki jo izberemo, se bomo vedno nagibali k določeni barvi in to vselej pove nekaj zelo zanimivega o nas.

Ali se barva vašega avtomobila ujema z vašo osebnostjo? Preverite.

Rdeča/oranžna

Rdeča ali oranžna je pogosto barva, ki jo izberete tisti, ki imate izjemno veselje do življenja. Radi ste aktivni, včasih znate biti tudi agresivni, ste zabavni in impulzivni – ali pa ste nekdo, ki želi postati vse to. Če je vaš avto rdeče ali oranžne barve, ste najverjetneje ambiciozni in odločeni, da boste izživeli svoje življenje do zadnjega atoma. Navadno ste nemirni in ekstrovertirani, zato ste včasih presenečeni, ko vas kdo opozori na eno od vaših pomanjkljivosti. Ste samozavestni in navadno se vsa družba in zabava vrti okoli vas.

Črna

Ko razmišljamo o črni barvi kot barvi obleke, pogosto dobimo asociacijo na večerje, sprejeme v koktajl oblekah, smokinge. To je barva razkošja in prefinjenosti. Če je vaš avto črn, ste dostojanstveni, ne da bi bili blesteči. Želite dati videz skrivnosti, vendar si v svojem življenju morda želite več globine. Ste brezčasni, pomembni in stvari imate vedno pod nadzorom.

Bela

Bela je povezana s poštenostjo in čistostjo. Če je vaš avto bele barve, imate okus in eleganco ter si prizadevate za popolnost, toda včasih vseeno hrepenite po preprostejšem življenju. Predstavljate svež, mlad, sodoben pristop do zunanjega sveta. Mnogi strokovnjaki belo barvo povezujejo s svežino in modernostjo.

Siva

Če ste lastnik ali lastnica sivega avtomobila, potem veste, da je med sivo in srebrno razlika. Strokovnjaki navajajo: »Vozniki sivih avtomobilov ne želijo izstopati.« In med srebrno in sivo barvo je slednja bolj neopazna. Lastniki sivih avtomobilov ne potrebujete (ali ne želite) biti tako sijoči kot srebro, izkazujete pa več dostojanstva, tradicije in zrelosti, saj vam ni kaj veliko mar za vaš status. Prav tako siva barva odraža previdnost in kompromis. Ljudje, ki imate radi sivo barvo, si želite, da bi vaše življenje potekalo po ustaljenih tirnicah in ne z veliko vzponi in padci.

Srebrna

Če vam je všeč avto srebrne barve, ste praktični, inovativni, poslovno znani in imate dober okus. Nevtralna barva zakrije skorajda vso umazanijo na avtomobilu, kar je odlično za vaš življenjski slog. Najbolj verjetno uživate v svoji službi in ste nagnjeni k temu, da preveč (ali pretežko) delate. V nasprotju s sivo barvo ima srebrni avtomobil kovinski sij, ki spominja na naprave iz nerjavečega jekla in sodobno tehnologijo, kar je pokazatelj nekoga, ki je prefinjen. V bistvu je klasična barva videti elegantno – tako kot vi. Strokovnjaki se strinjajo: “Srebrna barva kaže, da ste prava dama ali pravi gospod, vaš je status višji in se ga ne bojite prikazati.”

Modra

Če imate moder avto, to ne pomeni nujno, da ste otožni (angl. »to have the blues«). Modri avtomobili delujejo kot majhen košček sončnega neba na sicer sivi in ​​mračni avtocesti ali ulici. Če imate moder avto, ste sočutni, optimistični, stabilni, pošteni in sproščeni. Všeč vam je, da vas okolica občuduje zaradi vašega močnega občutka samega sebe in hkrati zaradi vaše modrosti. Čeprav vam je kričeč stil včasih vprašljiv in neznan, ste dovolj odprti, da bi poskusili najti nekaj skupnega z nekom, s komer si na začetku tega sploh ne bi predstavljali.

Rjava/bež/barva šampanjca

Če je vaš avto rjav, bež ali v barvi šampanjca, ste zelo »prizemljeni«, varčni in pošteni, pa vendarle kdaj izrečete kaj takega, za kar bi bilo bolje, da ne bi (torej poenostavljeno – imate predolg jezik). Raje uporabljate avto, ki bo dobro deloval (in seveda to dolgo časa), namesto luksuznega, vpadljivega avtomobila, z usnjeno notranjostjo in »fancy« pripomočki. Oseba z avtomobilom omenjenih barv preprosto uživa v življenju in avtomobilu ne posveča veliko pozornosti. Dejansko bi svoj avto lahko obdržali, dokler ne »crkne«.

Zelena

Če imate zelen avto, imate zelo močan občutek zase in vas ne zanima, kaj si drugi mislijo o vas. Priljubljenost zelenih avtomobilov je dosegla vrhunec v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, zdaj pa jih na cestah vidimo vedno manj. Vam se ne zdi nujno slediti trendom, dejansko svoje življenje živite v svojem ritmu. Zelena je prav tako tesno povezana z naravo, zato se boste lahko velikokrat ustavili in uživali v lepem razgledu, prav tako pa boste svoj avto verjetno želeli napolniti z okolju prijaznejšim gorivom. Ste nežni in potrpežljivi, vendar pa vašo miroljubnost velikokrat kdo izkoristi v svoj prid.

Rumena/zlata

Rumena in zlata sta barvi veselja in sreče. Če sta torej to barvi vašega avtomobila, zagotovo živite z mantro: »Ne skrbite, bodite srečni.« Ste domiselni, pametni, imate dober smisel za humor in velik um za poslovanje. Ste mladi ali mladi v srcu. Radi imate svetle barve, pritegnejo vas trendi. Všeč so vam majhne, ​​drznejše oblike in živahni odtenki, zato se vam svetla barva ne zdi tvegana.

Kakšne barve pa je vaš avto?


1000x500 Neverjetno! Katera je mama in katera je hči? 84540266 Najbolj bizarne krste na svetu Najboljše šolske potrebščine 2017 Najboljše šolske potrebščine 2017 la dolce vita italija Fotografije 80. v Italiji, ki razkrivajo, kaj pomeni “la dolce vita” · · · · · ·