Annelies Maria Francine poustvarja videz ikon 20. stoletja in slog preteklosti.
Utrip mesta · moda

Annelies Maria Francine je resda rosno mlada, a ”njen” stil je že zdaj brezčasen. Njene preobrazbe v (stilske) ikone preteklosti so tako izjemne, da boste morali pogledati dvakrat, da boste dojeli, da ne gre za Audrey Hepburn, Vivien Leigh in Ano Frank, ampak mlado Belgijko.

Poglejte spodnje fotografije. Potem pa si jih oglejte še enkrat. Mogoče ste sprva mislili, da zrete v fotografije ikon 20. stoletja v rosnih letih, a v resnici ste gledali fotografije z Annelies Mario Francine, mlado Belgijko, ki do potankosti posnema starinski videz in slog številnih slavnih obrazov preteklosti.

PREBERITE ŠE: Kako se obleči, če nisi zadovoljna s svojimi rokami?

Njene stilske preobrazbe zajemajo videz Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Scarlett O’Hara, Vivien Leigh, Ane Frank in Sherilyn Fenn, preobrazi se celo v Dekle z biseri slikarja Henryja Riderja Haggarda.

Annelies Maria Francine poustvarja videz ikon 20. stoletja in slog preteklosti.Odpri galerijo
Kako se obleči, če nisi zadovoljna s svojimi rokami? Kako se obleči, če nisi zadovoljna s svojimi rokami? petra nemcova mercedes MBFWLJ 2016: na Mercedes-Benz Fashion Week prihaja Petra Němcová! Uslon - kopalke, ki te držijo nad vodo Uslon – kopalke, ki te držijo nad vodo Nogavice z žepkom The Pocket Sock – nogavice z žepkom za shranjevanje