Brikk: zlate Applove brezžične slušalke
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ob besedi Apple najpogosteje pomislimo na iPhone, iPad in Mac. Ameriški tehnološki koncern pa svoje privržence vsake toliko časa navduši z nekaterimi drugimi napravami.

Kupci si med drugim lahko priskrbijo par Applovih brezžičnih ušesnih slušalk. Te bodo odslej na voljo v prav posebni preobleki. Podjetje Brikk je namreč zasnovalo model slušalk, ki so v celoti prekrite z zlatom. AirPods so kakor tudi njihov polnilni etui odete v dve plasti 24-karatnega zlata.

Javnosti bosta prav tako na voljo različici z 19-karatnim roza zlatom in 950 platino. Vsi izdelki so ročno polirani in izdelani v Brikkovem laboratoriju v Los Angelesu.

Zainteresirani kupci lahko svoje slušalke naročijo na Brikkovi spletni strani. Izbirati je mogoče med modeloma Lux AirPods Classics in Lux AirPods Deluxe. Za prvega je treba odšteti 4.995 dolarjev oziroma 4.297 evrov, za drugega pa 9.995 dolarjev oziroma 8.599 evrov. Dražje slušalke sicer v nasprotju s cenejšimi ponujajo vrsto 2-karatnih diamantov.

Galerija – Brikk: zlate Applove brezžične slušalke

Brikk: zlate Applove brezžične slušalkeOdpri galerijo

Samsung Galaxy Tab S4 Samsung Galaxy Tab S4: v ospredje postavlja produktivnost M&L_Take it everywhere Melon & Lime: slovensko-hrvaška naveza s prvo povezano podlago za jogo na svetu Pirelli P Zero sound Pirelli Design P Zero sound Bluetooth zvočnik: ‘zvočno kolo’ iz Formule 1 scatteredsensors_caddie_Reduced Najboljši sledilci telesne aktivnosti in športi, za katere so najbolj primerni · · · ·