Zvočniki Bang & Olufsen BeoSound Shape
V zraku · dizajn · V zraku · tehnologija

Verjeli ali ne, ampak na zgornji fotografiji so zvočniki Bang & Olufsen. Ne, niso tisto na desni, niti to na mizi, prav tako ne valja na levi. Zvočniki Bang & Olufsen BeoSound Shape so satast vzorec na steni. Modularni zvočni sistem tvorijo šesterokotni zvočniki in dušilci zvoka, ki jih lahko poljubno razporedimo.

Bang & Olufsen BeoSound Shape je nenavaden stenski brezžični zvočni sistem, sestavljen iz 44 zvočnih enot ali manj. Na voljo je v različnih barvah, zvočne ‘ploščice’ pa lahko razporejamo po mili volji.

Če je v sobi slaba akustika, so na voljo dušilci, ki še tako neakustično sobo naredijo akustično kot operno dvorano. Zaradi večzvočnega sistema BeoSound Shape prinaša koncertno izkušnjo v udobje vašega doma. Glasbo lahko s telefona ali tablice predvajamo preo Bluetootha, Chromecasta ali Apple Airplayja.

PREBERITE ŠE: LG PJ9 – lebdeči brezžični zvočnik, ki se polni sam

Osnovna cena zvočnega sistema Bang & Olufsen BeoSound Shape je postavljena pri 4000 evrih. Za ta denar dobite štiri zvočnike, en ojačevalec, dva dušilca, v enem šesterokotniku pa se skriva strojna oprema (BeoSound Core), ki podpira omenjene povezave. Naprodaj bodo od avgusta 2017 dalje.

Galerija – Bang & Olufsen BeoSound Shape:

Zvočniki Bang & Olufsen BeoSound ShapeOdpri galerijo
Adidas x Porsche Design Bounce S4 Lux Adidas x Porsche Design Bounce S4 Lux – superge s karbonskim vzmetenjem Ikeina torba Frakta Ikeina znamenita torba Frakta ima nov videz Ročna ura Hidden Time Ročna ura Hidden Time – izginjajoči čas GT-Rocker---Cabana-Husk_1024x1024 COVER Top 10 modernih gugalnikov, ki so videti odlično v vsakem prostoru · ·