3
Utrip mesta · destinacija

Ste kdaj sanjali, da bi vozili tank? Gotovo. Sploh, če ste se kdaj kot otroci sprehajali po Tivoliju in šli mimo Muzeja za novejšo zgodovino Slovenije ali če ste kdaj gledali kakšen film od Arnolda Scwarzeneggerja. Zdaj je to mogoče. Kje drugje kot v ZDA, kjer pri podjetju Drive a Tank vožnjo tanka ponujajo tudi civilistom. Na voljo so različni paketi, kjer se lahko izživljate z različnimi tanki in streljate z modernim ali orožjem iz nekih drugih časov.

Kasota v Minnesoti (ZDA) je verjetno edini kraj na svetu, kjer lahko tank vozijo tudi civilisti. Pri podjetju Drive a Tank namreč ponujajo različne aranžmaje z različnimi vrstami tankov. K sreči med vožnjo ne boste naleteli na sovražni ogenj ali mine, a zato ne bo prav nič manj adrenalinsko, saj lahko stvari na poti uničujete – od mobilnih hiš do avtomobilom. Lahko pa se odločite tudi za streljanje z zgodovinskim in modernim orožjem, če se vam zdi, da je po vožnji s tankom v vas ostalo še kaj streliva.

PREBERITE ŠE: Lebdeči bar Cloud 9 – nebesa na zemlji so na Fidžiju

Nedavno so pri Drive a Tank svoj vozni park obogatili z vojaško prikolico Quad 50 cal Gun Truck s protizračnim sistemom obrambe in tankom Sherman Easy. Oboje so uporabljali v 2. svetovni vojni, tank pa smo lahko nazadnje videli v film Bes (Furry) z Bradom Pittom v glavni vlogi. Ja, zdaj imate tank priložnost voziti ne samo kadar vas na tankovsko uničevanje povadi Arnold Schwarzenegger.

Za vožnjo s tankom pri Drive a Tank ne potrebujete vojaškega čina, le vozniško dovoljenje.Odpri galerijo
Najboljše kolesarske poti, ki jih premore svet. 7 najboljših kolesarskih poti po svetu Plavajoča hiša sredi reke Temze ! Plavajoča hiša sredi reke Temze, ki jo lahko najamete na Airbnb Bar na Fidžiju Cloud 9 Lebdeči bar Cloud 9 – nebesa na zemlji so na Fidžiju Portal KinkBNB KinkBNB – erotično obarvani Airbnb, ki poveže ljubitelje spolnih fetišev ·