Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Zaradi dobe pametnih telefonov je ‘službo izgubilo’ veliko napravic, brez katerih si prej nismo znali predstavljati življenja. Kar naenkrat nismo več potrebovali ure, prenosnega predvajalnika glasbe, notesnika, fotoaparata in tako naprej. Vse njihove naloge zdaj opravi pametni telefon. A nekatere napravice se vseeno ne dajo. Ena izmed njih je budilka, ki vam jo želimo predstaviti.

Budilka Circa je, kakopak, pametna budilka, a v nasprotju z velikim številom ‘sorodnic’ nima vgrajene Amazon Alexe in je ne morete upravljati z glasovnimi ukazi. Z ostalimi napravicami in aplikacijami jo boste lahko povezali prek Triggija, s katerim boste lahko upravljali luči ali ogrevanje.

A najzanimivejši del budilke Circa je zagotovo senzor, nameščen v zelo tanek zaščitni žepek, ki ga postavite pod vzmetnico. Senzor nato proti jutru zazna spremembe v telesu, kot je povečano gibanje ter dihanje, in tako prepozna, da se vaše telo prebuja. S senzorjem vas bo budilka Circa zbudila ob primernejšem času, kot ste si zamislili sami.

Vas pa budilka ne bo samo budila, temveč vas bo s pomirjujočimi melodijami tudi zazibala v globok spanec. Ponoči budilka ne bo svetila, boste pa lahko z dotikom 5,5-palčnega zaslona AMOLED preverili čas.

Cena za budilko Circa je 199 evrov.

Galerija – Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic

Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic.Odpri galerijo

03 Vinci 2.0: prve pametne slušalke z umetno inteligenco na svetu Električna deska Stark Mobility Električna deska Stark Mobility, ki je drugačna od drugih električnih desk cover-gaming Igričarska nebesa: izdelki za videoigranje, ki jih ne smeš spregledati F1_34UC89G_G_Sync_monitor LG predstavil prvi zaslon s tehnologijo G-Sync: igričarski ideal · · ·