CES 2019: JaxJox KettlebellConnect je pametna utež, ki ji prilagajte težo
V zraku · tehnologija

Mnogi ljudje sanjajo o tem, da bi fitnes postavili kar v svoji hiši. To je vse prej kot lahko naloga. Sobo, namenjeno treniranju, je namreč potrebno opremiti z večimi napravami in celo vrsto različnih uteži. Z vadbenim pripomočkom JaxJox KettlebellConnect, ki so ga predstavili na sejmu CES 2019, bo opremljanje sobe za fitnes mala malica.

Na tehnološkem sejmu CES 2019 je bila predstavljena inovacija, po zaslugi katere vam bo uspelo prihraniti veliko denarja, časa in prostora.

JaxJox KettlebellConnect je edinstven nalagalni sistem, sestavljen iz večih ploščatih uteži. Uporabnikom omogoča, da težo svojega vadbenega pripomočka, ki jo je mogoče spreminjati v intervalu od 5,5 do 19 kilogramov, vseskozi prilagajajo svojim sposobnostim.

JaxJox KettlebellConnect vključuje 6-osne senzorje gibanja, ki delujejo kot sledilniki aktivnosti. Podatke, kot so denimo čas vadbe, število ponovitev in število serij, najdete v aplikaciji JAXJOX, ki deluje v navezi z napravo.

Litij-ionska baterija tehnološko napredni uteži JaxJox KettlebellConnect po enem polnjenju zagotavlja 14 ur delovanja. Sistem je prav tako primeren za skupinsko vadbo. Uporabo omogoča največ devetim športnikom, ki si rezultate lahko ogledajo v že omenjeni aplikaciji.

Pametna utež JaxJox KettlebellConnect stane 349 dolarjev, kar je približno 307 evrov.


4-360-60-Lumix-cover Katera je najboljša začetniška kamera za vloganje? Telemach prvič v Sloveniji predstavlja neomejen prenos podatkov. Telemach: omejen prenos mobilnih podatkov je preteklost Koncept električnega prevoza brez voznika CES 2019: Bosch predstavlja koncept električnega prevoza brez voznika CES 2019 naslovna CES 2019: kaj lahko pričakujemo od tehnološkega sejma letos? ·