Pohištvo, ki spreminja barvo.
V zraku · dizajn · Utrip mesta · dom

Človekova domišljija je brezmejna in ne neha presenečati. Tokrat govorimo o pohištvu, pa čeprav smo predstavili že kar nekaj odštekanih in nenavadnih idej, takšne še nismo. Če so vam živahne barve pri srcu, je tole nekaj za vas. Predstavljamo Color Flow, pohištvo, ki spreminja barvo.

Korejski oblikovalski studio Orijeen slovi po mnogih projektih, med drugim tudi po pohištvu. In z linijo Color Flow bo najbrž še bolj opozoril nase.

Color Flow sta dve kabinetni omarici z lentikularno površino. Kaj lentikularno sploh pomeni? Lentikularno (bikonveksno) sliko je mogoče opisati kot posebej pripravljeno grafiko, ki v kombinaciji z lentikularnim (bikonveksnim) objektivom ustvari videz gibanja. Videz gibanja opazovalec opazi, kadar opazuje grafiko pod različnimi koti opazovanja. Če torej spreminjate mesto, s katerega gledate kabineta, se barve ves čas spreminjajo.

Barve garderobne omare se prelivajo med zeleno in modro, omarica z nogicami pa obsega barvno paleto med modro in roza. Če to ne bo poživilo vašega prostora, potem pa res ne vemo, kaj ga bo.

Galerija – Pohištvo, ki spreminja barvo

Pohištvo, ki spreminja barvo.Odpri galerijo

cover-badtent BED TENT: idealna rešitev za “siesto” cover-macje-pohistvo Japonski trend: skrčeno pohištvo za mačke cover-leseni-zvocniki Leseni zvočniki Surface – poslastica za uho in oko Shoal Tent – plavajoči šotor Shoal Tent: plavajoči šotor za kampiranje na vodi · · · · · · ·