deaville-dog-house_h
Utrip mesta · dom

Ljudje ljubimo sodobno oblikovano pohištvo. Zakaj ne bi enako kot zase poskrbeli tudi za svoje štirinožne prijatelje? Po zaslugi korejskega podjetja Bad Marlon lahko odslej kupimo pasjo hišo, ki bo razveselila našega ljubljenčka.

Deauville je minimalistična hiša, namenjena psom. Oblikovana je v skladu s trendi na področju oblikovanja. Sestavljena je iz plošč, ki so med seboj povezane z močnimi magneti. Zaradi tega lahko hišico hitro sestavimo in razstavimo. Podolgovato okno omogoča dobro prezračevanje in vhod sončne svetlobe. Naš kužek bo tako dobil novo okolje, v katerem se bo lahko kvalitetno spočil.

Pasja hišica Deauville je narejena iz praškasto premazanega jekla in vezane plošče. Njene mere v milimetrih znašajo 635 x 435 x 480. Namenjena je psom, ki tehtajo manj kot 5 kilogramov. Za nakup hišice boste odšteli 273 evrov, zraven pa boste dobili še blazino.

Poglejmo, kako preprosto lahko sestavimo pasjo hišo Deauville.


oskar-krawczyk-348730 10 najboljših dežnikov ta hip Screen Shot 2017-12-22 at 14.49.54 copy DIY: najcenejši in najlepši novoletni okraski božično drevo 2017 Kako letos čudovito okrasiti božično drevo? cb2 Razkošje praznične soareje: kako opremiti dom za praznike · · · ·