template-sivina
V zraku · tehnologija · gadgeti

Oblika in narava dela sta se v zadnjem desetletju precej spremenili. Zahtevata vedno večjo mobilnost, prilagodljivost in odzivnost, in če smo odvisni od tehnoloških naprav, je edino smotrno, da nam te vse to omogočajo doseči in izpolniti. Pri Dellu se tega očitno zelo dobro zavedajo, kar dokazuje tudi njihov novi prenosnik z brezžičnim polnjenjem Dell Latitude 7285.

Dell Latitude 7285, ki je svojo predstavitev doživel na letošnjem dogodku CES, je prvi tovrstni prenosnik 2-v-1  na svetu. Opremljen je z brezžično tehnologijo polnjenja WiTricity, kar pomeni, da takrat, ko je baterija prazna, tablico priklopimo nazaj na tipkovnico ter ju postavimo na polnilno postajo, ki je pod tipkovnico.

Prenosnik poganja procesor Intel Core i5 7Y54,  ima 8 GB pomnilnika in 128 GB prostora na trdem disku. Kirk Schell, podpredsednik pri Dellu, je ob tem povedal: “Naša poglavitna naloga je slediti potrebam uporabnikov, ki so iz dneva v dan bolj odvisni od mobilnih naprav. Svoboda in prilagodljivost sta v tem času ključni.”

Latitude 7285 je na voljo za 1.050 evrov.

Galerija slik: Dell Latitude 7285

Dell Latitude 7285Odpri galerijo
Ščetka Amabrush Ščetka, s katero boste v desetih sekundah očistili zobe Zvočnik People People, prozoren zvočnik Zvočnik People People: prozoren zvočnik, ki bo vzbujal pozornost Maska SeaSeeker SeaSeeker: podvodna maska za “snap” Token – prstan, s katerim lahko odklenete avto ali nakupujete. Token: prstan, s katerim lahko odklenete avto ali opravite nakup · · · · ·