Cafe_Moto_Go_rear_header
Utrip mesta · mobilno

Electra Cafe Moto Go je dokaz, da so kolesa iz 50. let prejšnjega stoletja še vedno in.

Najnovejša omejena serija električnih koles Electra Cafe Moto Go se spogleduje s kolesi iz 50. let prejšnjega stoletja. A govorimo zgolj o dizajnu, takratne vozne lastnosti so namreč ostale v zgodovini. Cafe Moto Go električno kolo ima okvir iz lahkega aluminija v katerem najdemo baterijo s kapaciteto 500 Wh. Elektromotor je nameščen v zadnje kolo, skupaj z baterijo pa lahko kolo poženeta vse do 45 km/h. Med zadnjim kolesom in pedali je napet jermen iz karbonskih vlaken, s tem pa postane Cafe moto praktično neuničljiv in izredno enostaven za vzdrževanje.

Za dodatno varnost poskrbita prednja in zadnja luč LED, za hitrejšo in predvsem varno zaustavitev pa hidravlične zavore. Dodatki v obliki usnjenih izdelkov Brooks dodajo še piko na i, k retro oblikovanemu modernemu električnemu kolesu. Pa cena? Z retro lepotca boste odšteli 3.999 evrov.

Galerija: Electra Cafe Moto Go

Electra Cafe Moto GoOdpri galerijo

hyundai-45-rear-tsr-e2e Hyundai 45 Concept: skrivnostna Hyundaijeva električna prihodnost Kreativne komunikacije d.o.o. Car Show Portorož: The Art of Modern Mobility Rolls-Royce Ghost Zenith Collection Rolls-Royce Ghost Zenith Collection: sklepno dejanje pred prihodom nove luksuzne limuzine Audi RS 6 Avant Audi RS 6 Avant: karavan za ‘fotre’ z dirkaško žilico