Fana Estate (Foto: last ponudnika)
Utrip mesta · destinacija

Posestvo Fana Estate navdihuje in sprošča. S svojo izvrstno lokacijo nad vinorodno pokrajino in dizajnersko opremljeno vilo z bazenom je idilična lokacija za pobeg iz hitrega tempa vsakdanjega življenja.

Fana Estate je posestvo z vilo v briških gričih, natančneje v naselju Dobrovo. Od tu so razgledi na Goriška Brda naravnost fantastični! In to odlično izkorišča prav Fana Estate, umeščena na vrh manjšega hribčka.

Tukaj lahko najamete dva moderno opremljena apartmaja z bazenom, ki imata šik pridih industrialnosti in omogočata res spokojen oddih med vinorodnimi griči. Oba apartmaja (Dofin in Menuet) ponujata sobo z veliko zakonsko posteljo, dobro opremljeno kuhinjo z gospodinjskimi aparati, drugimi pripomočki in hladilnikom, polnim domačih dobrot, jedilnico z dnevnim prostorom, kopalnico in neposredni dostop do prostorne terase z bazenom. Tam se boste lahko predajali sončnim užitkom in se resnično sprostili.

Na posestvu je sicer tudi večnamenska konferenčna dvorana, ki jo lahko uporabite za poslovna srečanja ali zasebne dogodke. Tudi od tukaj imate neposreden dostop do terase z bazenom, ki je lahko idealna lokacija za pogostitev.

Seveda pa v Goriška Brda ne morete brez obiska vinske kleti in tudi tukaj ne bo nič drugače. Na posestvu je namreč klet, kjer boste lahko degustirali vina Fana, ki dozorevajo v rokah skrbne družinske tradicije.

Goriška Brda so torej odlična za poletno raziskovanje. Tukaj lahko okušate številna vina svetovno znanih vinarjev, lokalne specialitete, se odpravite na pohodniški ali kolesarski izlet od griča do griča in od vasi do vasi, ali pa si ogledate okoliške znamenitosti, kot sta Vila Vipolže in Šmartno. Boste pa nekaj kilometrov stran od posestva našli tudi urejeno golf igrišče.

Fana Estate (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
Alma-Vista-4857-59-MM Alma Vista: luskuzna vila v srcu slikovitih Goriških brd rovinj Hedonizem na hrvaški obali: 5 neverjetnih hotelov, ki navdušujejo svet! 176748323 Vile Flora Green: Resort na otoku Krk, kjer se dizajn prepleta z naravo Bijele-stijene2 To so čarobne hrvaške gore, ki jih Slovenci še ne poznamo: Bijele in Samarske stijene · · ·