foto
V zraku · buzz buzz

Velika umetnost je v fotografiji ujeti pravi trenutek. Seveda pomaga fotoaparat, ki lahko sproži rafal posnetkov, pa vendar biti ob pravem času na pravem mestu ni nekaj, kar se načrtuje. Ja, internet je poln osupljivih fotografij, ki so bile na ”plastični operaciji” na Photoshop kliniki, a za naslednje, ki so nastale po slučaju, to ne velja, pa vendar jim pripada isti pridevnik. Tega jim ga je podaril splet nepričakovanih okoliščin.

Pri fotografiji ni vse v opremi in tehničnem znanju. Lahko ste najboljši fotograf na svetu, z najboljšo opremo, pa se ne boste nikoli podpisali pod posnetke, ki jih najdete v galeriji. Za takšne je potreben tudi kanček sreče. Tisti pravi trenutek je namreč izmuzljiv in ga verjetno ne bomo dočakali, če ga bomo iskali. On namreč poišče nas, ne mi njega. Zato je tudi tako edinstven in praktično neponovljiv.

PREBERITE ŠE: Ko mačke v zraku izvajajo “nevarne” karate udarce

Poglejte si zbirko takih fotografij, ujetih v pravem trenutku, ki vas bodo nasmejale do solz.

Pasulj pred tekmo ni nikoli dobra ideja.Odpri galerijo
Waiting for her. Handsome young man in smart casual wear holding bouquet of flowers and smiling while standing at the street Devet gest pravega kavalirja 541a7af8b995c 20 najbolj “seksi” Victoria’s Secret anglečkov vseh časov man sitting at the MacBook retina with site Facebook on the scre 10 nasvetov, kako prenehati zapravljati čas na Facebooku articole_16371 2 11 dojenčkov, ki so zrcalna slika zvezdnikov ·