izvirnadarilazanjo
V zraku · shopping

Ideje za izvirna darila za ženske (zanjo) smo zbrali na enem mestu, in to je naš izbor, s katerim jo boste popolnoma presnetili. Tega namreč res ne bo pričakovala!

Če ste tudi vi na lovu za izvirnimi idejami za darila za ženske (zanjo), potem ste prišli na pravo mesto. V uredništvu smo pobrskali, katere bi lahko bile najboljše ideje za izvirna darila za ženske (zanjo), ki jih bodo popolnoma presenetile. Tukaj je naš izbor.

Ideje za izvirna darila za ženske (zanjo)

Set za gin Gowa Origin

S temi gini bo postala ustvarjalna barmanka. Set vsebuje najboljše začimbe z vsega sveta, e-knjigo s 13 recepti, tri stekleničke, ki jih lahko napolni s svojim “zvarkom”, in še veliko več. Eksperimentiranje in pokušanje domačega gina je neprecenljivo!

Vremenska postaja Storm Glass

Med ideje za izvirna darila za ženske (zanjo) zagotovo spada tudi ta dekorativni instrument za napovedovanje vremena, ki čudovito prikaže, kaj nas čaka zunaj. V edinstveni obliki solzice na lesenem podstavku se tako prikažejo oblaki, majhne zvezdice, snežni kristali itd. S svojim minimalističnim dizajnom bo vedno v središču pozornosti in tema pogovora, ko pridejo gostje.

Domači vrtiček AeroGrow

V tem tehnološko naprednem vrtičku za notranje prostore bo lahko vzgojila začimbe, zelenjavo, rože itd. Nad rastlinami je posebna svetloba, ki te oskrbuje, na voljo pa je tudi zaslon na dotik, kjer se vrtiček upravlja. Ima 9 razdelkov, prav tako pa bo zraven vrtička dobila 9 paketov semen za gurmanske začimbe.

Skodelica MerchCandy

Je ponosna lastnica psa? Potem ji lahko kupite tole skodelico iz vzdržljive keramike in z edinstvenim napisom na obeh straneh skodelice. Primerno za lastnice borderskih ovčarjev, nemških ovčarjev, kodrov, buldogov, angleških brakov (beaglov), zlatih prinašalcev, haskijev, labradorcev, mopsov itd.

Krtača za lase 5v1 Aibesser

Krtača za sušenje las te po želji zravna ali skodra, z ionsko tehnologijo Anti-Frizz pa poskrbi za nežno stiliranje, minimalno statiko, lesk in gladkost. Na voljo so 3 nastavitve temperature.

Steklenička za vodo z infuzorjem za sadje Mami Wata

Čudovita steklenička za vodo ima infuzor, kamor bo dala sadje in si pripravila okusno vodo. Prihaja s stilsko oblekico, ki preprečuje, da bi steklenička zdrsela iz potnih rok, in z e-knjigo z recepti. Varnostno odpiralo na vrhu stekleničke skrbi, da se vsebina ne bo razlila. Odlično darilo za vse športnice, pa tudi za vse druge ženske, ki se zavedajo pomena hidracije.

Kavni aparat Philips Senseo

Naj si s pritiskom na gumb pripravi 1 ali 2 skodelici okusne kave z zlato rjavo in fino kremo. Lahko si pripravi blago, normalno ali močno kavo, odvisno od potreb. Na voljo je velika izbira kapsul za vsak okus.

Šatulja za nakit v obliki Fabergéjevega jajca (Qifu)

Med ideje za izvirna darila za ženske (zanjo) smo uvrstili tudi ta luksuzni kos, šatuljo za nakit v obliki slovitega Fabergéjevega jajca. V njej bo lahko hranila nakit, hkrati pa gre za kos, ki bo nedvomno odlična dekoracija! Dve muhi na en mah!

Večna vrtnica iz filma Lepotica in zver (Sunia)

Odlično izvirno darilo je tudi večna vrtnica iz filma Lepotica in zver. Darilo vsebuje svilene rdeče vrtnice, LED-verigo lučk, stekleno kupolo in lesen podstavek. Vrtnica je kot simbol ljubezni ne le idealno darilo za drago ali prijateljico, ampak tudi odličen dekorativni element!

3D-pisalo Tecboss

Je ustvarjalka, obožuje 3D-mojstrovine? Potem jih lahko kupite to odlično pisalo, ki bo dodatno spodbudilo njeno ustvarjalnost. Na voljo je 8 hitrosti, pa tudi nadzor nad temperaturo, vgrajen je LCD-zaslon, kjer bo prek gumbov spreminjala nastavitve.

Skodelica Rogue + Wolf

Čudovita skodelica v notranjosti skriva nočno nebo in čarobno galaksijo, ki te z vsakim požirkom popelje do Lune in nazaj. Za vse ljubiteljice astronomije, nočnega neba, zvezdic …

Svetilka v obliki lebdeče Lune VGAzer

Ji želite podariti res nekaj kul? Pred vami je top ideja za izvirna darila za ženske (zanjo)!  Gre za edinstveno dekoracijo, lučko v obliki Lune, ki lebdi s pomočjo magnetne levitacije in se v zraku samodejno vrti. Poganja jo torej elektromagnetna indukcija (ni potreben kabel ali baterija), ima očem prijazno svetlobo in porabi precej manj energije kot običajne svetilke. Z edinstvenimi vizualnimi učinki!

Paket presenečenja Neufly

S to škatlo presenečenja si lahko dovolite, da vam domišljija podivja! Sami jo namreč dopolnite s tistim, kar bo vaši obdarovanki največ pomenilo. Od zunaj je tako videti kot navadna črna darilna škatla, ko pa jo bo odprla, se bo dobesedno razcvetela. Vanjo lahko skrijete prstan, ogrlico ali kakšno drugo malenkost.


IDEJA ZA MOSKA DARILA Ideje za najboljša darila za moške: s tem ne boste zgrešili! najboljsa darila za zensko zanjo Ideje za najboljša darila za ženske (zanjo): super darila, ki vas ne bodo udarila po žepu darila fitnes Ideje za izvirna darila za moške (zanj): za ljubitelje fitnesa shutterstock_488922523 20. december je dan norih božičnih puloverjev! · · · · · · · · ·