Frida Kahlo - Salma Hayek
V zraku · buzz buzz

Original ali igralec? Nekateri igralci in igralke s svojim talentom in fizično podobnostjo fascinantno spominjajo na zgodovinske osebnosti, ki so jih več kot uspešno upodobili na filmskih platnih.

Ena izmed najbolj priljubljenih filmskih zvrsti v Hollywoodu je vsekakor biografija, ki upodablja življenja historičnih figur, ki so zaznamovala srca mnogih. Upodabljanje slavnih umetnikov, glasbenikov, politikov in ostalih znamenitih osebnosti, ki so se zapisale v zgodovino, pa še zdaleč ni enostavna naloga. Le redki imajo dovolj igralskega znanja za vživljanje v običajno izredno kompleksne osebnosti. Da ne govorimo o fizičnih karakteristikah, ki so za uspešno odigrane vloge ključnega pomena. Poglejmo torej, kateri igralci in igralke so tej težki nalogi kos. Nekateri izmed njih celo tako zelo, da jih lahko označimo za zgodovinske dvojnike osebnosti, ki so jih upodobili na filmskem platnu.

PREBERITE ŠE: Sony World Photography Awards 2015 – najboljše fotografije do sedaj

Adolf Hitler - Bruno GanzOdpri galerijo
DREAM 2 Dream: Ko umetnik pobarva ovce v mavrične barve PicMonkey Collage V newyorški MoMi se je odprla razstava del Roberta Goberja ‘’The Heart is not a Metaphor’’ asd 20 bizarnih in ponesrečenih pakiranj in napisov na embalažah izdelkov reddit 10 krasnih življenskih lekcij Dalai Lame · ·