12421321
V zraku · buzz buzz

Emoji so eden izmed jezikov interneta, ki so bolj kot nadomestek ali okrajšek besed izraz razpoloženja, čustev, situacije, ipd. Njihova simbolika je tako preprosta, tako ”plebejska”, da pušča interpretaciji zelo malo prostora. A marsikateri emoji se ne razume več v originalnem pomenu, zato je čas, da v maniri računalnika posodobite svoj emoji slovar in osvojite nove sporočilne vrednosti.

Je že tako, da v svetu nič ni tako, kot zgleda in tega so se nalezli tudi emoji. Čeprav je njihov simbolni pomen jasen kot beli dan, pa so se določeni, podobno kot besede, skozi čas otresli svojega originalnega pomena, ki ga najdemo v Emojipediji, in prevzeli drugega.

PREBERITE ŠE: 5 najboljših mobilnih “emoji” aplikacij ta hip #App

Ker konec koncev, emoji so ekspresivni simboli in vemo, da so tudi pri besedah ekspresivne verzije tisti ”uporniki”, ki so spremenili svoj ”ime” a ohranili ”priimek”.

''Ne govorim o zlu, ne vidim zla, ne slišim zla'' je v resnici ''Ja, zafrknil sem''.Odpri galerijo
cover Laurent Chehere: Flying Houses ali tistega lepega dne, ko so hiše letele iStock_000015188315_Medium Znaki, da je žurerskega življenja konec sava Bizarni dvojniki – ljudje, živali in stvari, ki so si med seboj neverjetno podobne PicMonkey Collage Kaj otroci na različnih koncih sveta jedo za zajtrk · ·