Katarina Čas
Kulturni izbor · film

Katarina Čas postaja vse večje ime v filmskem svetu. Z vlogo v filmu Volk z Wall Streeta si je utrla pot v Hollywood, zdaj pa so jo ponovno najeli še pri britanski televizijski hiši BBC, ki ji je namenila vlogo v televizijski dramski seriji Love, Lies & Records.

Katarina Čas je nedavno prek družbenih omrežij sporočila, da jo čaka nov igralski izziv. Postala je del televizijske dramske serije Love, Lies & Records, za katero stoji BBC, med zasedbo pa jo že navaja tudi filmska avtoriteta iMDB. Šlo bo za serijo iz šestih delov, glavno vlogo pa so zaupali igralki Ashley Jensen (Jastog). Slednja bo igrala sodobno mati Kate Dickenson, ki je zaposlena na matičnem uradu in je dnevno priča dramam, povezanih s porokami, rojstvi in smrtmi, ter poskuša bolj ali manj uspešno voditi uspešno poklicno in urejeno družinsko življenje. Toda stvari se zapletejo, ko ji sodelavec zagrozi z razkritjem skrivnosti iz preteklosti.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Star Wars: The Last Jedi (2017)

V TV-seriji z bafto nagrajene britanske scenaristke Kay Mellor bodo igrali še Adrian Bower, Rebecca Front, Kenny Doughty in Mark Stanley. Koga bo igrala Časova, trenutno še ni znano. Slovenska igralka je pred tem že sodelovala z BBC-jem, in sicer v seriji Nema priča (Silent Witness).

Film Detroit  (2017) Filmski napovednik: Detroit (2017) Film Star Wars: The Last Jedi Filmski napovednik: Star Wars: The Last Jedi (Vojna zvezd:​ ​Poslednji Jedi, 2017) Film The Wizard of Lies (2017) Filmski napovednik: Wizard of Lies (2017) Film The Hitman's Bodyguard (2017) Filmski napovednik: The Hitman’s Bodyguard (2017) · · · · ·