Foto: ljhollowayphotography.
V zraku · buzz buzz

Ko Lisa Holloway ni zaposlena s skrbjo za dom in dobrobit svoje velike družine, ustvarja magične fotografije otrok, ki prevzamejo.

Lisa Holloway, mamica desetih otrok, je nadarjena fotografinja, ki je za svoje umetniško delo prejela že mnogo nagrad. Fotografiranja se je lotila, ko je hotela kakovostno dokumentirati odraščanje svojih otrok, iz ljubiteljskega hobija pa je nato vzniknila močna ustvarjalska strast.

Na njenih dih jemajočih fotografijah, poleg prikupnih fantkov in deklic, prevladujeta zasanjana zlata svetloba in čudovita arizonska pokrajina. Več pa v galeriji.

PREBERITE ŠE: Podvodne pasje radosti

Odpri galerijo

shutterstock_515483344 Zakaj so izjemno lepa in pametna dekleta velikokrat samska Tretji iz leve: Jony Ive in desno za njim Steve Jobs. Mark Kawano, nekdanji Applov oblikovalec, odkrito o štirih dizajnerskih mitih o Applu 2390401791294546238 Mercedes AMG GT – športni kupe, ki bo ena od zvezd Sonyjeve igrice Drive Club Central Perk: Friends — New York. Najdete ga pod imenom Eight O’clock Coffee in je sveže odprt zato priporočamo predhodno najavo oz. rezervacijo. 12 znamenitih restavracij in lokalov iz TV serij, ki so resnični · ·