close-up-photo-of-man-giving-woman-a-piggyback-ride-2612974
V zraku · odnosi

Ko se fantje zaljubijo, pogosto počnejo stvari, s katerimi to jasno (po)kažejo.

Včasih ti fant pošilja jasne znake, ki nakazujejo, da si mu všeč in si te želi, a nemalokrat se aktivira tudi tista iracionalna plat možganov, ko moški začne izvajati čudne stvari ravno takrat, ko bi se moral izkazati. Teh pet smešnih in nenavadnih znakov nakazuje, da si mu všeč, a ni dovolj pogumen, da to z besedami tudi izrazi.

1. Postane zelo resen ali tih

Eden od znakov, ki nakazuje, da ste mu všeč, je njegova stopnja resnosti. Morda razmišlja o lakoti? O tem, kako je utrujen? A mu je dolgčas z menoj? Seznam vprašanj, ki se vam takrat vrtijo po glavi, se ne kočna. A gre za to, da je v tej fazi previden in pazi, da ne uniči odnosa. Želi, da vodite pogovor in se tako izogne tveganju, da ga zapelje v napačno smer.

2. Vede se “robotsko”

Znak, da ste mu všeč, je zagotovo njegov pristop. Če se vede robotsko in je v svojem početju izredno natančen, se boji, da bi naredil napako. Če se vam oglasi vsak tretji dan ali vas pokliče, je to zato, ker se želi izogniti napakam, ki lahko nastanejo. Ni mu všeč misel, da vas lahko izgubi, zato deluje, kot da je podrejen v svojem pristopu. Nasprotje takšnemu vedenju je hipermaskularnost, kar pomeni, da se vede kot mačo, ker ni prepričan, kaj naj stori.

3. Po naključju vas užali

Verjemite ali ne, eden izmed znakov, da ste mu res všeč, je žalitev. Ker želi ustvariti čustveno iskrico, vas bo dražil, se šalil in flirtal z vami. Morda se vam bo zdelo, da je aroganten, vendar mu dajte priložnost. Ker se poskuša zgolj povezati z vami.

4. Zelo se hvali in se ima rad

Ironično, eden od največjih znakov, da ste mu všeč, je hvaljenje samega sebe. Hvalisanje ni ravno stvar, ki jo ženske iščejo, a pogosto moški želijo na tak način zgraditi svojo vrednost. Na kratko, želi vas navdušiti. Ne želi tekmovati z vami, zgolj želi, da vidite, kaj vse vam lahko ponudi. Poskuša se ‘prodati’.

5. Ne začenja fizične intimnosti

Med končnimi znaki, ki nakazujejo, da ste mu všeč, je odsotnost fizičnega stika z njegove strani. Če mu neneheno dajete zeleno luč za naslednji korak, a on ne stori nič, si lahko morda mislite, da ga ne privlačite. Vednar ni res! Moški v resnici ne razmišljajo zgolj o spolnosti, še posebej, ko jim je dekle všeč. Ker se boji, da bi uničil, na čemer je delal, se raje drži ob strani. Tudi če mu dajete zeleno luč, se lahko še vedno boji, da ga boste zavrnili, zato ne želi intimnosti.

damir-spanic-8SuZ4l4C3FA-unsplash Tako boš prepoznala, da s teboj manipulira! romantic-couple-spending-time-together-on-seashore-in-autumn-4530095 (1) Kako preživeti sušno obdobje in kako v spalnico povrniti strast, pa tudi če ste samski? beach-couple-dawn-dusk-285938 Ko moški ljubi žensko: te stvari bo izgovoril le, če je vate resnično zaljubljen! 89320511_637656250391337_8459504832937768507_n Zakaj so starejše ženske za moške tako fatalne: 7 stvari, ki jih delajo magnetno privlačne! · · ·