Kako se znebiti pešk v lubenici?
Utrip mesta · kulinarika

Kako se najlažje znebiti pečk v lubenici? Prihaja sezona lubenice, najbolj osvežilnega poletnega sadja. Njen edini minus so pečke, ki jih marsikdo ne more jesti skupaj z njenim sočnim rdečim mesom. Če vas ne prepriča niti dejstvo, da so izredno zdrave, in niste pripravljeni ”potrpeti”, vam predstavljamo preprost način, kako se najlažje znebiti pečk, da vam jih ne bo več treba frcati ven eno po eno ali pljuvati med uživanjem.

Veste, kako se najlažje znebiti pečk v lubenici? Vsi poznamo zamudno metodo z odstranjevanjem vsake posamezne pečke, redkokdo pa pozna način, s katerim se boste pečk znebili v rekordnem času, in to kar vseh naenkrat! Mimogrede. Ste vedeli, da so pečke lubenice izjemno zdrave in nam priporočajo, da jih kar pojemo? A če so vam preveč nadležne, uporabite metodo iz videoposnetka.

PREBERITE ŠE: Poletna osvežitev: lubenica iz sodčka

Tudi vi lubenico narežete na kose skupaj s skorjo vred in potem frcate ali izpljuvate posamezne pečke? Napaka! Oglejte si ta preprosti način, ki vam bo prihranil veliko časa, saj pečke odstranjujete v kompletu.

Kako se najlažje znebiti pečk v lubenici?

Kuhinjski trik - rezanje banane na kose Kuhinjski triki: kako narezati banano na enakomerne koščke z eno potezo? Kako izbrati pravo lubenico? Kako izbrati pravo lubenico, da bo ta sočna in sladka? Sendvič za kraljico Elizabeto Sendvič modre krvi – sendvič za kraljico Elizabeto Radenska z okusom Radenska z okusom: Danes sem pa za nekaj znanega, a drugačnega! · ·