Jean Jullien – Majestic Wine: namesto vsebine na etiketi občutki, ki jih pričara vino
Utrip mesta · kulinarika

Francoski ilustrator Jean Jullien je dizajniral nove nalepke za vina znamke Majestic Wine, ki namesto imena, nagrad in vrste vina s slikovnimi podobami opisujejo občutke, ki jih pričara vino. Jean Jullien Majestic Wine je serija vin, ki so tako lepa, da se jo splača kupiti že zaradi steklenic.

Jean Jullien – Majestic Wine je nov projekt francoskega ilustratorja Jean Julliena v sodelovanju z vinsko znamko Majestic Wine. Gre za serijo buteljk, ki so namesto z vsebino in pretencioznimi napisi ovenčane s čudovitimi ilustracijami, ki upodabljajo občutke, ki jih vzbudi pitje določenega vina.

Jamie Patterson, vodja marketinga podjetja Majestic Wine, odločitev nalepk brez napisov argumentira s tem, da so nalepke z ilustracijami namenjene vnosu zabave in sproščenosti v svet pretirano sofisticiranih in pretencioznih besedil, ki sicer spremljajo ostale vinske buteljke. Temu primerno so ilustracije začinjene s kančkom sarkazma, ki ga umetnik Jean Jullien obvlada ravno tako dobro kot tehniko risanja.

PREBERITE ŠE: Ooho: namesto plastenke jedilna kroglica

Za eno buteljko boste odšteli približno 7 evrov. Slike estetskih buteljk si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Galerija – steklenice vina Jean Jullien – Majestic Wine:

Čudovite ilustracijeOdpri galerijo
čips pringles Čips Pringles ste celo življenje jedli narobe! Brezbarvna kava Clear Coffee CLR CFF: prva brezbarvna kava na svetu – adijo, kavni madeži! 13923780_1941821609377600_8617835861955276913_ocover TaStrletov sladoled: slasten domač sladoled s Strletove kmetije Kroglice Ooho Ooho: namesto plastenke jedilna kroglica · · ·