shutterstock_610006223
V zraku · buzz buzz

Maraton treh src, ki bo potekal v soboto, 18. maja 2019, bo postal prva slovenska tekaška prireditev, ki se je boste lahko udeležili s svojim štirinožnim kosmatincem.

Ste pripravljeni na Maraton treh src 2019? Letos bo tekaška prireditev z najdaljšo tradicijo v tem delu Evrope, presenetila z svežo novostjo – organiziranim tekom s psi. Da bi ljubiteljem psov omogočili prijetno izkušnjo, so pripravili posebno, kilometer dolgo krožno pot z izhodiščem pred Hotelom Radin. Tekači bodo tako imeli priložnost za rekreacijo in sproščeno druženje v družbi svojih pasjih prijateljev. Gre za prvi tek s psi, organiziran v okviru slovenske tekaške prireditve, ki je posvečen promociji rekreacije s štirinožnimi prijatelji ter hkrati odgovornega ravnanja s psi. Obvezna je uporaba povodca, vsak lastnik pa je odgovoren za vzdrževanje čistoče za psom. Organizatorji Maratona treh src priporočajo, da lastniki psom pred tekom nadenejo nagobčnike.

Na tek, ki ni tekmovalne narave, se prek spleta  lahko prijavite do 7. maja 2019 tako, da izberete progo Tek s kužki. Startnina znaša 10 evrov.


shutterstock_401027071 5 načinov, kako zaslužiti na spletu tudi do 100 evrov dnevno Izziv trashtag: ljudje po svetu pobirajo smeti, da bi rešili planet Izziv #trashtag: ljudje po svetu pobirajo smeti, da bi rešili planet cover-samsung-s10 Kako je Samsung Galaxy S10 postal stvar “interneta” GM1dwI5JQKD-yxrq8C4oRA_T-ruka-v-nohaviciach-nepatr-diev-a-u-na-fotke 10+ fotografij, s katerimi preveriš, ali imaš poredno domišljijo! ·