Superjunaške maturantske obleke
Utrip mesta · moda

Sezona maturantskih plesov je v polnem zamahu. Vsi se spomnimo svojega. Kako smo se zabavali na večer, ko smo simbolično vstopili v svet odraslosti, in seveda, kaj smo tisti večer nosili. Maturantski ples je namreč prva res prava priložnost, da fantje in dekleta izberejo svojo prvo obleko. Ta je tudi najpomembnejši del priprav, a izbira marsikomu povzroča nemalo skrbi. No, ti maturantje in maturantke so s svojo izbiro zadeli v polno. Ne le da so bili pari barvno usklajeni, fantje so pod svojim suknjičem skrivali svojo skrivno identiteto superjunaka.

Maturantski ples je za marsikoga najpomembnejši dogodek v času šolanja, je pa tudi prva resna modna izbira. Slovesni prireditvi namreč pritiče tudi slovesna obleka. Predvsem fantje se v tem obdobju prvič znajdejo pred nakupom prve moške toalete. Vsi fantje se želijo prikazati v najboljši luči, ti dijaki pa so šli še korak dlje in so s svojimi opravami definitivno zmagali!

PREBERITE ŠE: Claire Danes je na Met Gala s pravljično obleko, ki se sveti v temi, zasenčila vse

Ne le da so bili barvo usklajeni s svojimi dekleti, pod suknjičem so skrivali svojo skrivno identiteto: Batmana, Supermana, Zelene svetilke, Iron Mana in Stotnika Amerika. Identiteta naslednikov Bena Afflecka, Henryja Cavilla, Ryana Reynoldsa, Roberta Downeyja Jr. in Chrisa Evansa je tako razkrita.

... superjunaki ponoči.Odpri galerijo
Claire Danes v pravljični obleki, ki se sveti v temi Claire Danes je na Met Gala s pravljično obleko, ki se sveti v temi, zasenčila vse Majica Together Wear Together Wear: majica za stiskanje Advanced Style: Older and Wiser Ti starejši ljudje imajo več smisla za modo kot ti! 100-letnica v reviji Vogue Bo Gilbert: prva 100-letna fotomodelka v reviji Vogue · · ·