M&L_Take it everywhere
V zraku · tehnologija · gadgeti · Utrip mesta · šport

Melon & Lime, mlado slovensko-hrvaško zagonsko podjetje, predstavlja prvo povezano podlago za jogo na svetu. To pomeni, da ima vsaka podlaga Melon & Lime v sebi vgrajen NFC-čip, ki deluje kot edinstven ključ za odklep aplikacije, polne navdihujočih videov o jogi.

Glavne značilnosti podlage Melon & Lime  sta posebej razvita globlja tekstura, ki omogoča boljši oprijem, ter poudarek na oblikovni plati podlag kot elementu motivacije. Podlaga se od ostalih na tržišču razlikuje po tem, da ima v sebi vgrajen NFC-čip, ki uporabniku omogoča inovativno uporabo ekskluzivnih wellness in mindfulness vsebin, kot so vodene vadbe aktivnega sproščanja.

Podlage so na voljo v kombinaciji dveh barv: melona oranžni (Happy), ki spodbuja veselje in energičnost, ter limeta zeleni (Calm), ki pomaga pri sproščanju. Poleg tega so podlage izdelane iz okolju prijaznega materiala, termoplastičnega elastomera (TPE), ki ga je mogoče v celoti reciklirati. Podlaga je opremljena tudi s priročnim trakom za nošenje in shranjevanje.

O aplikaciji

Aplikacija je na voljo uporabnikom pametnih telefonov Android in Apple, ki imajo omogočeno NFC-tehnologijo. Na voljo je le ob nakupu podlage Melon & Lime in je eno leto brezplačna. Ker je aplikacijo Me Time mogoče odkleniti le z NFC-čipom na podlagi, je ni mogoče uporabljati samostojno. Aplikacija vsebuje vodene videovadbe flow in restorativne joge, vodene meditacije in uvod v svet zdravilnih tehnik dihanja – pranayamo. Vadbe so ustvarile certificirane učiteljice joge iz Slovenije in s Hrvaške: Ana Pirih, Maja Ranogajec in Anja Krvina. Vse vadbe so posnete v angleškem jeziku. Aplikacija se bo sproti dopolnjevala z novimi vsebinami in funkcionalnostmi, prilagojenimi odzivu prvih uporabnikov.

Pirelli P Zero sound Pirelli Design P Zero sound Bluetooth zvočnik: ‘zvočno kolo’ iz Formule 1 scatteredsensors_caddie_Reduced Najboljši sledilci telesne aktivnosti in športi, za katere so najbolj primerni XF10_2000x700fas Fujifilm XF10 posname fotografije, ki jih lahko takoj naložite na Instagram Apple_MacBook_Pro_update_13in_15in_07122018 Novi Apple MacBook Pro: izjemna zmogljivost v kombinaciji s tiho tipkovnico · · · · ·