9 nedolžnih skrivnosti, ki jih ženske prikrivajo od moških.
V zraku · odnosi

Za ženske pravijo, da ne znajo čuvati skrivnosti, a so v resnici bolj pretkane, kot se zdi. In to z dobrim razlogom. Pssst!

Čeprav verjetno tudi vaša draga trdi, da pred vami ne prekriva ničesar, se globoko v sebi zaveda, da je kar nekaj stvari, o katerih ne želi govoriti. Vednar! Kkšna manjša stvar, ki jo čuva zase, dolgoročnim odnosom ne bo škodovala.

STVARI, KI JIH ŽENSKE PRIKRIVAJO MOŠKIM:

1. Ženske se tudi samozadovoljujejo.

V družbi veljajo moški za tiste, ki imajo močnejšo spolno slo in je njihov um “obseden” z mislimi o spolnosti. A morali bi vedeti, da to ni čisto res. Ženske so tudi packe. Ženske tudi masturbirajo, vendar o tem ne govorijo javno kot fantje. Raje uživajo in je njihovo spolno življenje zavito v tančico skrivnosti.

2. Imajo obrazne dlačice.

Fantje, tudi dekleta se brijejo in nimajo kar tako “od Boga” čudežno mehkega obraza, ki ga tako radi božate. Številne ženske obiskujejo salone in trpijo bolečino, le da bi dosegle mehek in sijoč videz. Če bi vam ženske na dolgo in široko o tem razlagale, bi se verjetno skupaj brile z vami.

3. Ženske so dominantnejše v postelji.

Morda se ne zdi tako, a ženske v postelji vedno dobijo tisto, kar hočejo. Razlika je v tem, da o tem ne govorijo, ampak so tiho in uživajo. Včasih ženske tudi lažejo svoje partnerje, le da bi dosegle svoje in uživale v posteljnih igricah.

4. Koliko tehtajo?

Pri mnogih damah je informacija o številki na tehtnici najbolj varovana skrivnost. Ker je nekatere ženske strah, kako se njihov partner odzval na informacijo o številu kilogramov, jo raje zadržijo zase.

5. Ne sprašuj o številu bivših partnerjev.

Razprava o tem, koliko partnerjev je imela ženska v preteklosti, je nepotrebna. Moški so radovedni in želijo vedeti vse o izkušnjah njihove partnerke, a mnogo žensk ne želi mešati sedanjosti s preteklostjo. Če bi bila preteklost dovolj dobra, bi verjetno bila sedanjost.

6. Tudi one kakšnega … pssst …

Če se sprašujete, zakaj jo nikoli niste slišali izpustiti plina, je to zato, ker je to skrivnost zaupala zgolj stranišču. Ne pričakujte, da bodo vse dame priznale, da so odgovorne za nenavaden vonj v sobi.

7. Ženske so še zmeraj lačne po solati.

Mnoge ženske redko naročijo, kar si resnično želijo. Da ne bi bile videti požrešne, raje izberejo najbolj varno možnost: solato. A po njej, ne da bi to priznale moškim, jih v želodcu še dolgo črviči.

8. Stvari lahko naredijo same, a jih ne želijo.

Včasih ženske prosijo moškega, naj nekaj naredi ali jim pomaga pri nečem, kar bi dejansko lahko naredile same. Ali preprosto ne želijo nečesa storiti ali pa to delajo zato, da ga lahko gledajo, medtem ko dela.

9. Potrebujejo vas, a to težko priznajo.

Včasih ženske težko izrečejo stvari, kot so ‘želim si te’, saj se bojijo priznati, da brez bartnerja ne morejo živeti. Ker so močne in neodvisne ženske, bodo potrebovale kar nekaj časa, da postanejo dovolj ranljive, da vam to tudi povedo.

shutterstock_583263517 Seks, ki ga težko pozabiš: 5 poz, ki jih poskusita, ko sta utrujena ali lena Ko ne zadostujeta drug drugemu: 4 vprašanja, ki vama povedo, ali je odprto razmerje smiselno za vaju Ko ne zadostujeta drug drugemu: 4 vprašanja, ki vama povedo, ali je odprto razmerje smiselno za vaju abo-ngalonkulu-xgK6o8h1L6M-unsplash 6 razlogov, zakaj je tvoja sestrična tudi tvoja najboljša prijateljica 5 načinov, kako ženski orgazem pozitivno vpliva na vajin odnos 5 načinov, kako ženski orgazem pozitivno vpliva na romantični odnos · ·