Ladies+Jeans+Side+Close
V zraku · buzz buzz

Vsi to počnemo – razlikujemo se le v tem, da nekateri ljudje to radi izvajajo glasno, drugi v tišino ovito, včasih tako smrdijo, da boli, drugič nekoliko manj, pa občasno jim lahko preprečimo, da nas osramotijo, drugič pa pač uidejo.

Če poznate koga, ki zaduši vse v prostoru, potem veste, na kaj boste zapravili 100 funtov (približno 112 evrov) – na hlače, ki preprečijo, da bi vonj vašega golobčka izstopil iz hlač in se razširil po prostoru. Ja, čudno se sliši, a v podjetju Shreddies so dejansko razmišljati tudi o tem. In očitno je čas, da si tisti, ki ne morete zadržati goloba, ta pa še smrdi, omislite takšne hlače.

Na svoji spletni strani so zapisali, da njihove hlače za filtriranje vonjav imajo vgrajeno ploščo z aktivnim ogljem, ki absorbira vse neprijetne vonjave. Hlapi se ujamejo v ploščico, s pranjem pa se nevtralizirajo.

V teh hlačah boste lahko uživali v vseh situacijah, saj vam ne bo potrebno ‘skupaj stiskati ritnici’. Za boljši učinek pa si lahko omislite tudi spodnje hlače, ki se ponašajo z isto tehnologijo kot hlače. Noro, kajne?

8 bizarnih stvari, ki so bile sestavni del življenja naših prednikov. 8 bizarnih stvari, ki so bile sestavni del življenja naših prednikov boljsi svet 10 grafov in zemljevidov, ki dokazujejo, da svet postaja boljši kraj Napad na Nagasaki Fotografije najbolj ključnih trenutkov v zgodovini človeštva, za katere niste vedeli, da so jih posneli Znanstveniki so ugotovili, da je ravno tvoj najzlobnejši prijatelji tisti, ki resnično skrbi zate Znanstveniki so ugotovili, da je tvoj najzlobnejši prijatelj tisti, ki ga resnično skrbi zate · · · · ·