image
V zraku · tehnologija · aplikacije - app · Kulturni izbor · film

Razširitveni dodatek brskalnika Chrome “Netflix Party” omogoča, da lahko s prijatelji prek spleta gledate isto vsebino.

Ko smo bolni (ali v samoizlolaciji), nam ne preostane drugega kot to, da ostanemo doma in poskušamo nekako omiliti dolgčas. To še posebno velja zdaj, ko moramo biti zaradi karantene tako ali tako doma. Če nam je s prijatelji skupno to, da radi gledamo Netflix, bo ta storitev vsaj malce omilila njihovo fizično odsotnost. Netflix Party je razširitveni dodatek za Googlov brskalnik Chrome, prek katerega lahko skupaj s prijatelji gledamo svoj najljubši film ali serijo, hkrati pa se med seboj lahko tudi pogovarjamo.

Zadevo si lahko predstavljate nekako tako, kot delujejo posnetki v živo prek Facebooka ali na platformi YouTube. V brskalnik Chrome je treba namestiti dodatek Netflix Party in se vpisati v svoj račun na Netflixu. Ko se izbrana vsebina začne predvajati, se rdeče obarva gumbNP“. Ob kliku nanj uporabnik prejme URL-naslov, ki ga pošlje prijateljem. Ta URL njegove prijatelje popelje v zasebni ogled filma v živo. Dodatek obstaja že kar nekaj časa, nedvomno pa bo najbolj prav prišel ravno v tem času.

microsoft-office-app-iphone-android Microsoft Office: nova zmogljiva aplikacija, ki združuje mobilni Word, PowerPoint in Excel asoggetti-GYr9A2CPMhY-unsplash To so najboljše aplikacije za tekače 2020 Oblačna storitev GeForce Now Nvidia GeForce Now: pretočno igranje iger ima končno smisel chang-duong-_tBwSUw-wRk-unsplash Najboljše aplikacije, ki ti povedo, ali si odvisen od pametnega telefona · · · ·