Novi katalog Ikea 2017
Utrip mesta · dom

Prihaja novi katalog Ikea 2017. Kmalu boste lahko v celoti prelistali aktualni Ikein katalog in si ogledali nove trende, ki jih pričakujemo na področju notranje dekoracije doma v letu 2017, že danes pa nam Ikea omogoča, da si ogledamo utrinke najnovejše izdaje te pohištvene Biblije in z ekskluzivnimi fotografijami, ki smo jih objavili v nadaljevanju, potešimo našo radovednost. Letošnji katalog nosi naslov ”Goodbye expectations. Hello you.”

Novi katalog Ikea 2017 z naslovom ”Goodbye expectations. Hello you.” bo v tiskani obliki izšel 8. avgusta 2016, po digitalni izdaji tega obsežnega kataloga pohištva, v katerem najdemo rešitev za čisto vsak kotiček doma, pa boste lahko ‘listali’ od 15. avgusta dalje.

Da pa bomo lažje počakali na izid kataloga Ikea 2017, nam je švedski pohištveni gigant še pred izidom odstrl nekaj tančic, ki jih z vami delimo v nadaljevanju.

Novi katalog Ikea 2017 – prve razkrite strani:

Novi katalog Ikea 2017 – prve razkrite straniOdpri galerijo
Kako pogosto prati perilo? Kako pogosto moramo prati perilo? Vrtni počivalniki Zunanje pohištvo za popoln počitek, ki vam ga bodo zavidali Otroška postelja Bun Van Bun Van – postelja po navdihu legendarnega Bullija PicMonkey Collage Žar Grillo – nenavaden zložljivi žar · ·