maxresdefault (1)
V zraku · tehnologija · gadgeti

Panasonicov novi fotoaparat Lumix GX9 je izboljšana različica modela GX9. V primerjavi s svojim predhodnikom je manjši in zmogljivejši, glede na ceno pa ponuja mnogo več.

Digital Live MOS-senzor z ločljivostjo 20.3 MP v kombinaciji z lečami Lumix G in Leica DG Micro Four Thirds zagotavlja maksimalno učinkovitost kamere. Brezzrcalni Lumix GX9 vsebuje tudi 5-osni  stabilizator slike Dual I.S.2, zaradi katerega fotografije ne bodo niti malo nejasne, in elektromagnetno zaslonko.

Temu dodamo še način L.Monochrome D, ki simulira t. i. “film grain”. Tako fotografije kot videoposnetke (30 fps) boste lahko posneli v ločljivosti 4K. Tako  bo prikazan vsak najmanjši detajl na vaših posnetkih. Fotoaparat ima seveda tudi vgrajeno bliskavico.

Svoje umetniške stvaritve boste prek omrežja Blueetooth ali Wi-Fi v trenutku prenesli na svoj pametni telefon.

Kamera je na voljo v srebrni in črni barvi. Zanjo bo potrebno odšteti 805 evrov, prvi naročniki pa jo bodo prejeli v marcu in aprilu.


1000-500-citymagazine-cover copy FUJIFILM X-H1: edinstveni fotoaparat iz serije X maxresdefault (2) Samsung Notebook 9 Pen briše mejo med računalnikom in telefonom Leti, leti Skydio R1 Avtonomna leteča kamera Skydio R1 je pripravljena, da vzleti! maxresdefault To so najboljši droni 2018 · · · · ·