phonocut
V zraku · tehnologija · gadgeti

Izdelovalec gramofonski plošč Phonocut bo na vinil vrezal glasbo po vaši želji.

Včasih se je za potrebe poslušanja najljubših pesmi presnemavalo kasete, isto smo počeli tudi s CD-ji. Medtem ko se danes največ glasbe posluša že kar brezžično, pa trg gramofonskih plošč vedno bolj cveti. Razen redkih izjem pa so te le v obliki celotnega albuma. Kaj pa, če bi lahko iz njih izdelali lastno zbirko nam najbolj udarnih hitov? Phonocut Home Vinyl Recorder bo omogočil točno to!

Njihova gramofonu podobna naprava ne bo predvajala plošč, temveč bo vanje vrezala vašo glasbo. Na vrteči se krožnik bomo položili neobdelano vinilsko ploščo, v napravo priključili želen vir glasbe ter pritisnili “Začni”. Glava z diamantno konico bo zvočne valove fizično vrezala v ploščo, vsaka stran plošče pa ima prostora za do 10-15 minut glasbe. Kmalu se bo začela tudi kampanja na Kickstarterju, najbolj hitri kupci pa bodo izdelovalec plošč Phonocut dobili za začetnih 999 evrov.

Galerija: Phonocut Home Vinyl Recorder

Izdelovalec gramofonskih plošč Phonocut Odpri galerijo

Canon IVY REC Canon IVY REC: kamera, pripravljena na vsako situacijo Nikon Z 50 Nikon Z 50: idealen vstop v svet brezzrcalne fotografije okok Playstation 5: novi Playstation prihaja konec leta 2020 Marshall Major III Voice Marshall Major III Voice: brezžične slušalke, ki zdržijo 60 ur glasbe · ·