Pinnacle je ročna ura, ki ima kar dve uri- klasično mehansko in pametno uro Apple Watch.
Utrip mesta · moda · V zraku · tehnologija

Svet prestižnih ur mrgoli s pokloni človeški lakomnosti, a ameriškemu podjetju Nico Gerard je še vedno nekako uspelo ustvariti uro, ki izstopa. Izdelali so namreč ročno uro, ki so jo združili s pametno uro Apple Watch. Ne gre za križanca, njihova ideja je bila, da obe uri nosite hkrati. Zato ima Pinnacle na sprednji strani klasično analogno ročno uro izdelano v Švici, na drugo strani pa Apple Watch. Zakaj, se sprašujete? Ker petičneži pač nimajo nikoli dovolj.

Recimo, da ste vzljubili pametno uro Apple Watch, a istočasno pogrešate ročno uro, kjer vam za točen čas ni treba delati posebnih gibov z zapestjem. Znamka ur Nico Gerard vam z uro Pinnacle zdaj ponuja oboje v enem, a ne kot si morda mislite. Pinnacle ima, tako kot večina ljudi, dva obraza. Rešitev namreč združuje 41-milimetrsko mehansko uro s paščkom, na katerega se je naselila tudi pametna ura Apple Watch. Čeprav gre za zanimivo rešitev, pa je precej nepraktična, saj boste z ”jabolčno” uro vedno drsali po mizi (še dobro, da ima zaslon iz safirja, ki je zelo odporen na praske), ko boste na primer tipkali po tipkovnici. No, še vedno pa je bolje to, kot pa da imate na roki dve uri hkrati.

PREBERITE ŠE: Pozabi na Apple Watch, Swatch Sistem51 je ročna ura, ki jo potrebuješ

Nico Gerard ponuja tri tovrstne modele in sicer Pinnacle za 8520 evrov, Skyview Pinnacle za 8710 evrov in Sunrise Pinnacle za vrtoglavih 102,650 evrov (vse cene vključujejo tudi Apple Watch). Zadnja je izdelana iz 18-karatnega zlata zato tako zasoljena cena (kot da druge pa niso). Vse ure so vodoodporne do globine 100 metrov (kljub temu to ni ura za potapljanje) in ja, tudi rezervacija (trenutna čakalna doba za uro je med 8-10 meseci) vas bo krepko udarila po žepu in sicer z 200 do 500 ameriškimi dolarji.

Pinnacle je ročna ura, ki ima kar dve uri- klasično mehansko in pametno uro Apple Watch.Odpri galerijo
Najbolje oblečeni v letu 2015 Kdo so najbolje oblečeni v letu 2015 po izboru revije Vanity Fair? Etam Parodija francoske novinarke: Kako bi bile običajne ženske videti na modnih fotografijah? Tatu Inkbox Inkbox: začasni 14-dnevni tatu, ki ga ne ločite od pravega MaxiMe-1500x777 Pozabimo na “skinny” in “plus-size”, leto 2015 je leto “povprečnih” postav · ·