Melania Trump - slovenski kraji posebnega pomena
Utrip mesta · destinacija

Spletni portal Travelers Today je predstavil pet slovenskih krajev posebnega pomena za Melanio Trump, ki se bo z možem Donaldom Trumpom kmalu preselila v Belo hišo. Katere lokacije so zaznamovale mladost Sevničanke, ki je Slovenijo zapustila pred 15 leti, razkrivamo v nadaljevanju.

Sevničanka Melania Trump, rojena Melanija Knavs, je z zmago soproga Donalda Trumpa na ameriških predsedniških volitvah postala bodoča prva dama ZDA. Ob tej priložnosti pa so pri spletnem portalu Travelers Today pripravili seznam krajev v Sloveniji, ki so posebnega pomena za ženo že 45. ameriškega predsednika.

Na popotniškem portalu so Ljubljano, kamor je Melania prišla sredi osemdesetih (tu je končala srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo, po tem pa se vpisala na študij arhitekture) in se po njej prevažala na modri vespi, opisali kot zaspano, sivo mesto, ki se je prelevilo v živahno prestolnico, polno turistov.

PREBERITE ŠE: Prva dama Melania Trump: 15 dejstev, ki jih o njej še ne veste

Če želite podoživeti del njene mladosti v rodni Sloveniji, Travelers Today predlaga, da obiščete naslednje kraje. Sevnice, kjer je odraščala, portal ni omenil.

[Galerija] Po poteh Melanie Trump: 5 slovenskih krajev posebnega pomena za Melanio

5 slovenskih krajev posebnega pomena za Melanio – Ljubljanski gradOdpri galerijo

[Galerija] Melani Trump skozi čas:

Melania Trump (druga z desne)Odpri galerijo

dubaj Teh 15 neverjetnih stvari se lahko zgodi le v Dubaju! (Arhiv Turizem Kranjska Gora, foto Iztok Noč) Pobeg v bivak: planinska virtualna pustolovščina v Mojstrani Bled najboljša športno-turistična destinacija 2016 WTM 2016: Bled razglašen za najboljši športno-turistični kraj na svetu Grobnica z avtomobili V Neapeljski ‘grobnici’ namesto ljudji pokopani avtomobili · · · · · · ·