Pozabite na božično drevo, sedaj lahko z lučkami okrasite tudi svoje brade
V zraku · buzz buzz

‘Pravi moški’ si verjetno v skladu z novembrskimi zakonitostmi že puščate brke in brado. Če je tako, imate zdaj že košato in možato premoženje, ki ga lahko okrasite namesto božične smreke. Vemo, sliši se ‘ne najbolj normalno’, a spletna trgovina Firebox prodaja lučke, ki jih namestite v brado. Absurdnost je dosegla nove meje.

Pozabite na bleščice in božične bunkice za okraševanje brad – ta december bodo moški z vsega sveta sijali v soju luči. Ja, prav ste slišali. Odslej lahko kupite 18 nano okrasnih LED-lučk za svojo brado, ki spreminjajo bravo in program sijanja.

Za 12,39 evra lahko na Fireboxu kupite lučke in preprosto okrasite brado namesto smreke, pomembno je le, da zaradi varnostnih razlogov ta ni mokra in da lučk ne nosite zunaj. Torej lahko se zgolj v zaprtem prostoru hvalite s svojo inovativno, a hkrati tudi absurdno okrasitvijo.

Lučke so nameščene na 90-centimetrskem kablu, kar pomeni, da so primerne za celotno brado. Namestite pa jih tako, da jih ‘neboleče’ prilepite na brado. Inovacija je hvalevredna, zato naredite praznični december še zabavnejši.


foto: Kellie and Pete Mož v smešnih stripih pokaže, da je življenje z žensko lahko izjemno naporno 2015_08_16_drsalisce_bled_rend_04-e1478806345196 Najbolj romantično drsališče v Sloveniji Blejsko drsališče z razgledom odpira svoja vrata 23. novembra shutterstock_170139380 Kakšen je tipičen slovenski moški in v kateri regiji so moški najmanj zadovoljni? shutterstock_573629926 Ta spletna stran ti omogoča, da ustvariš emoji po meri · · · · ·