Pozdravi zlomljeno srce: 10 nasvetov, ki ti bodo vrnili upanje v ljubezen
V zraku · odnosi

Vse lahko popraviš, tudi zlmoljeno srce …, a za to boš potrebovala čas, zaupanje vase in moč – teh 1o nasvetov ti bo vrnilo upanje v ljubezen.

Srčna bolečina je nekaj, kar izkusimo skoraj vsi najmanj enkrat v življenju – je pogosta tematika filmov, poezije in umetnosti, prav tako pa se nenehno znajde v naših vsakdanjih pogovorih.

Včasih je lahko srčna bolečina tako globoka, da nam resnično spremeni potek našega življenja. Kako si lahko takrat

10 nasvetov, ki ti bodo vrnili upanje v ljubezen:

Vzemi si čas. Si že slišal/-a rek čas ozdravi vse rane? V njem se skriva precej modrosti!
Obkroži se z ljudmi, ki so ti ljubi. Poskrbi, da boš imel/-a družbo, če jo boš potreboval/.a. Obišči prijatelje, pojdi k babici na kosilo, poveži se s sestro ali z bratom.

Napiši pismo svojemu bivšemu. Svojemu bivšemu partnerju napiši pismo. Pomembno je, da si dovoliš izraziti svoja čustva. Ne potrebuješ ga pošiljati,  bo vseeno delovalo terapevtsko.
Oddalji se od svojega bivšega. Vzemi si prostor in čas zase. Tudi, če bosta ostala prijatelja, je morda smiselno, da se na začetku umakneš.

Telovadi. Ostani aktiven/-na !Šport bo na tvoje počutje in samopodobo deloval bolje kot marsikaj, kar je moč kupiti.
Pusti si jokati. Jokaj, jokaj, jokaj.

Pomagaj drugim. Ko si sam-/a v stiski, pomagaj drugim. To te lahko vsaj malo odreši lastnih bremen.
Neguj svoje odnose z drugimi. Zlomljeno srce nas včasih spremeni v apatične zombije. Poskrbi, da ne boš začel/a zanemarjati odnosov z drugimi ljudmi.

Osredotoči se namse. Čisto zares se posveti sami/-a be. Kaj ceniš na sebi?
Spomni se, da se stvari zgodijo z razlogom. Sta bila res tako kompatibilen par? Mogoče pa se iz razpada vajine zveze izcimi kaj dobrega.


Ali preživljaš preveč časa s svojim partnerjem? Ne utesnjuj ga: to nakazuje, da preživljaš PREVEČ ČASA s partnerjem Ne zavajajta drug drugega: to je očiten znak, da vajino razmerje ne bo trajalo Ne zavajajta drug drugega: to je očiten znak, da vajino razmerje ne bo trajalo Pozabi na žalovanje in jok: to je EDINA stvar, ki jo moraš narediti po razhodu Pozabi na žalovanje in jok: to je EDINA stvar, ki jo moraš narediti po razhodu shutterstock_722102197 Preproste stvari, ki privlačijo nasprotni spol kot magnet · · · ·